Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Faction Leader Rules


Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu mi se pare in regula perioada de rank up ... altii din departamente au stat 8 luni pentru rank 5 si acum vin altii din urma care il iau in 3 luni ? nu e corect .. la fel si la pasnice e prea putin, plus ca perioada de rank up care e in vigoare acum e foarte buna, asa se vede "munca" daca ii putem spune asa a unui jucator prin perioada in care sta in factiune si isi face si treaba desigur. In rest e ok pot sa zic.

Edited by CosminZz97
Link to comment
Share on other sites

Nu mi se pare in regula perioada de rank up ... altii din departamente au stat 8 luni pentru rank 5 si acum vin altii din urma care il iau in 3 luni ? nu e corect .. la fel si la pasnice e prea putin, plus ca perioada de rank up care e in vigoare acum e foarte buna, asa se vede "munca" daca ii putem spune asa a unui jucator prin perioada in care sta in factiune si isi face si treaba desigur. In rest e ok pot sa zic.

Ai dreptate, la asta m-am gândit si eu, eu am stat atâta sa iau rank si acum cei care vin primesc imediat. Sunt neutru la treaba asta

Link to comment
Share on other sites

 

2. Subliderii factiunii,

Mi se pare incorect sa poti alege ca sublideri doar din membrii de rank 3+ ai factiunii. Cel mai bine e sa ramas cum a fost, mi se pare cel mai corect.

7. Promovare membri

Intervalul de promovare era foarte decent inainte, acum s-a scurtat prea mult.

"Liderii de ganguri care au intr-o luna cel putin 10 membrii banati pentru coduri, necooperare la control sau interdictie pe conturile secundare vor fi inlaturati din functie. (Sanctiune: Demitere").Pai de unde sa stie un lider daca are cod sau nu? Cu ce e de vina el? Mi se pare total gresita aceasta regula.

Propun sa se scoata orele jucate pentru jucatori, si asa erau putine aplicatii, dar acum sunt si mai putine, altii nici numai joaca din aceasta cauza.

Recrutarea membrilor, din cauza ca sunt putine aplicatii, cum sa mai bagam in factiune membri, adica eu stau deja de 7 zile cu cateva aplicatii decente, care le accept, dar cand vor fii 2 pe un loc, cum voi avea membri la war, este total inutila aceasta regula!

 

 

Corect in totalitate. Cel putin in mafie, ne obligati sa dam sanse egale tuturor playeriilor, macar libertate la alegerea sub-liderului sa avem. Vine x care intra in factiune desi el e paralel dansul trebuie sa primeasa sublider? E o aberatie in opinia mea.

 

Singurul lucru de care ma mai leg este urmatorul: "Liderii de ganguri care au intr-o luna cel putin 10 membri banati [...] vor fi inlaturati din functie". Ce e asta? Pentru interditice, nu am acces la IP-ul jucatorului deci nu. Pentru ban si necooperare, pai sunt eu tatal respectivului? "Gigelee, sa nu joci cu cod, tata! I-au demitere!" O asemenea regula nu se poate implementa, sunt total impotriva. Nu pot sa stiu eu ce are el in PC, sau cine ii intra lui pe cont (cu interdictie sau fara), e treaba adminiilor pana la urma sa aibe grija de interdictii, zic eu?

 

In rest regulamentul este perfect de la punct la virgula.

Link to comment
Share on other sites

Cea mai buna e ideea cu subliderul. Asa nu isi vor mai baga toti prietenii pentru FH, iar in mafii e si mai bine deoarece nu-si vor mai aduce toti "mafiotii" lor codati drept rank 6.

Link to comment
Share on other sites

Ati ajuns la vechea regula pentru sublideri doar ca acum sunt 2 sublideri ( 1 schimbare de afara si restu rank 4 + ) . E total aiurea, ori e factiunea ta si ai drepturi sa iti alegi sublideri, ori nu . Macar daca schimbati aceasta regula, sa pui prima schimbare de afara si a doua minim rank 4 + de tipu acelei factiuni (gang- fost rank 4 in orice factiune de acest tip) .

La rankuri, pare ok sa fie mai usor, dar nu prea pare corect fata de alti jucatori care au stat deja atat . Gandirea asta exagerata, nu o sa scape de codati sau ceva de genu(doar in unele cazuri), nu mai faceti atat de hard jocu ( parerea mea) . Daca tot ati cerut parerile noastre, poate le si cititi, schimbati ceva la regulament dupa ideeile noastre .

In rest, cred ca este ok .

Edited by CBN DonFloW
Link to comment
Share on other sites

In opinia mea regulamentul este in mare parte foarte bine structurat. Regula cu subliderii este una foarte buna, in 2013-2014 aveai voie doar cu un sublider si ala sa aiba rank 4+. Odata cu implementarea acestei reguli nu vor mai putea "smecherii" serverului sa primeasca sublider pe pile pentru a-si aduce gasca de codati in factiune sa ia cate 3 orase. Sper sa fie implementata cat mai repede aceasta regula ca este extrem de buna.

Un aspect negativ al acestui regulament este acea regula unde spune ca liderul va fii inlaturat din functie daca are mai mult de 10 membrii banati in factiune. Eu ca si lider nu stiu daca un membru de-al meu foloseste sau nu cod deoarece nu am cum sa-l verific. In ziua de astazi sunt foarte multe coduri ce nu inceteaza sa se updateze de la zi la zi. Pana nu faceti un sistem calumea de anti-cheats, nu ii vad rostul acestei reguli.

In mare parte regulamentul este foarte ok si sper sa fie implementat cat mai repede.

Link to comment
Share on other sites

Timpul de asteptare pentru rank up sa ramana acelasi, asa se pot vedea membrii "experimentati", in rest totul e ok. Oricum cred ca ne batem capu degeaba pe aici, tot ca ei vor face

Edited by racalu ToV
Link to comment
Share on other sites

Toti zic ca e perfect, pentru ca nu cunosc sau nu ii intereseaza. Eu as avea de adaugat cate ceva, de exemplu, eu am doua locuri libere in factiune si vreau sa recrutez, nu e logic sa tin minim 24 de ore aplicatiile deschise ca sa recrutez 4 playeri, dintre care doi vor intra. In cele 24 de ore minime, mie imi pot aplica 100 de playeri, cum aleg eu 4 din 100? Trebuie regandit acolo putin.

 

De acord cu aceasta observatie, aplica peste 100 in cateva ore dar in 24ore...

Link to comment
Share on other sites

Idei destul de bune, mai ales aceea cu rank 3 în facţiune pentru sub-lider, abia aşa nu vor mai lua toţii neauziţii din exterior sub-lider care sunt paraleli cu facţunea, spre exemplu pe RPG4 s-a nimerit să ia sub-lider SFSI un anumit jucător care era TOTAL paralel atât cu funcţia cât şi cu jocul, nu era în stare nici să dea un test corect şi a primit acest rank în acelaşi context în care existau muuulţi rank 4+ în facţiune care meritau o şansă.



Sper să nu apară din nou lideri sau persoane care vor spune că este mai uşor să aduci o persoane din exterior pe care o cunoşti, decât să-i dai rank unui membru căruia nu-i ştii potenţialul, pentru că, din păcate există mulţi lideri pe care nu-i interesează de membrii şi refuză şi să le răspundă (am avut parte de astfel de cazuri), astfel neputând nici să comunice cu ei.


Edited by TLG White 2k17
Link to comment
Share on other sites

Regulamentul liderului e asemănător cu cel vechi, doar că s-a tăiat din scrisul inutil și s-au diminuat favorizările pe unde s-a putut. Perfect că putem alege sublideri cu rank 3+.

 

+1 pentru regulamentul ăsta.

 

 

#EDIT:

 

Am o nelămurire. Dacă test logul facțiunii mele are 20 întrebări deoarece în departament de tipul SFPD ar trebui să știi ceva treburi legate de echipa Roads și S.W.A.T., am voie să fac asta?

Edited by NF Fabian aka Nabian
Link to comment
Share on other sites

Chestia cu subliderii este idioată. Poate tu, ca lider de gang, ai numai din ăia care trag cu TEC de pe Crouch. Să te întreb și pe tine: când vreodată în viață ai da tu sublider unei astfel de persoane?

 

La reclamații poți să mai specifici și că dacă liderul cere ajutorul adminilor de nu el 4+ în secțiunea liderilor pe forum, acea regulă cu 48h să răspunzi se anulează.

 

La aia cu rankurile, măriți perioadele, nu le micșorați că așa ia oricine un rank 5, își face Faction log și aia e, e mare zmeu. Mai bine măriți perioadele minime. Pentru rpg3 și rpg4 este bine că s-au mărit, pentru celelalte două nu.

 

Ce am zis eu mai sus este din experiența de a fi lider.

Link to comment
Share on other sites

Faina partea cu alegerea subliderilor. PRO

 

Link to comment
Share on other sites

Sunt cu mafiile de mai mult de 4 ani si ce am vazut pana acum


cel putin pentru regulamentul celor din mafii a fost foarte strict mult prea strict...


[ADICA NU DE GANGURI CI DE PASNICI SI DE DEPARTAMENTE INTR-UN CUVANT]




Propunerea mea :



1)Reglarea sistemului de rankup probabil 30 de zile per total petrecute in mafie pentru rank 3 mi se pare cel


mai bine...Pasnicii si cei din departamente vor sarii probabil pe mine spunand ca vai doamne de ce cum!?



Va explic simplu, puicutelor! La noi, mafiotii rankul este ceva foarte important deoarece stau 44 de zile sa nu fac nicio gresala ca sa am si eu la rank 3 m4 sa nu ma mai rog de orice terminat ca nu-mi da m4 bun dau pm dupa care


ma face in toate felurile si spune la toti nu-l mai baga pe asta ca da pm`uri ;) you got it, at least i hope so...


De ce 30 de zile? Pentru ca "dominanta" mafiilor care fac oras [nu zic de ceva mare record s.a.m.d ceva normal] sa faci un oras cam atat iti ia in conditii optime iar in 30 de zile ai tot timpu` sa dai randamentul perfect prin care sa-ti arati abilitatile atat liderului cat si celorlalti membrii. Gandeste-te doar cum ar fi sa vin eu care am experienta in mafii cat au altii ore pe joc :-J adica este absurd sa astept atat daca liderul decide ca sunt experimentat e inutil...Dar totodata trebuie sa fim corecti fata de restu si sa astepti 30 de zile fara sa gresesti sa iei rank 3 si poate ulterior rank 6 .




Ce as mai adauga pentru mafioti? Pai daca sa se inlature de tot cele 30 de ore nu e posibil


macar sa fie distribuite corect pe rpg1 & rpg2 = 30 de ore || rpg3 & rpg4 = 15 ore...


Iar pentru mafioti sa fie 0 de ce 0 va intrebati? Pai este foarte simplu deoarece cei mai experimentati mafioti care s-au reapucat a fost va zic eu de ce pentru ca s-au uitat la waruri pe ytb si ce au zis ? Mama uite ce smecher e


ce chef m-a luat hai sa intru si vede are 0/60 fp si ce vede ? 30 de ore pai stai asa nene ca-ti f*te tot elanu ala de joc


si iti ia tot cheful si dupa se lasa la loc :-J



O sa spuneti pai da cum sa intre cu 0 ore de ce sa faca asta ? Pai frate stai asa ca ramane cealalta regula


cu cele 20 de ore lunar care le poate face ;) iar daca nu face este out asa putem reatrage atat playerii vechi care s-au lasat cat si pe ce noi si zic eu ca ar fi ceva original nu sa bagam daca aia au bagat minim de ore sa bagam si noi cplm :-J



@Kelton sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si sa fie totu` mai bine atat pentru cei care joaca acum


cat si pentru cei care au jucat si doresc sa se reapuce!




[DACA AM AVUT GRESELI GRAMATICALE IERTATI SI VOI ACUM MNA...]


Edited by LuckyLuciano
Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Kelton, doua modificari, in rest, este perfect.

1) In PD/Hitmen si Pasnice sa fie regula 1 lider din afara si restul rank 3+ din factiune.

2) La Mafii sa fie diferit. De ce? Pai, dau sub lider unui om care stiu ca trage bine, care stiu ca ma va ajuta sa ridic mafie si sa castig patratele colorate, ca pana la urma asta e rolul mafiilor, celalalt cui? Sa ii dau unui rank 3+? Pai si daca sunt slabi la arme? Eu le dau tec9 si combat iar ei sunt slabi, mor si dau arme mafiei adverse, iar factiunea mea va scadea si uite asa o sa predomine mafiile unde se strang membrii buni, dar si codati, sa fim seriosi. Pune la mafii sa fie voie sa fie adus sub lider de oriunde + 3sub's pe luna. PS: Nu spune la sfarsit "Vad ca majoritatea sunteti de acord cu regulile", da, majoritatea sunt cei din PD/Hitmen sau Pasnice care sunt de acord cu sub lider de la rank 3+. Nu e greu sa faci un rank 3 in mafie(mai ales dupa noul update), gata, r3, viitor sub lider, doare la basca.

3) Scoate regula asta total stupdia si idioate "Liderii ce au 10 membri banati pt coduri, pe luna sunt demisi", pai stii cum o sa se schimbe liderii? Ca pe sosete, conturi lasate in paragina, intra iar, fac 30 de ore (pt a aplica) si tot asa, bine inteles ca nu va fi doar unul, si uite asa 300 FP la un baiat care merita lider si se ocupa, dar exista niste copii nesimtiti ce isi bat joc, intelege-ne umpic. E ceva gen: "Managerului General (tu) caruia i se renunta prematur la functia de admin, helper sau supervizor, cel putin 10 membrii pe 2 luni(sa zicem 3) va fi inlaturat din functie" zi tu, esti tu de vina daca unii oameni fara minte abuzeaza si nu renunta asa, ca "e greu"? De ce un lider sa fie sanctionat pentru niste copii care joaca cu mod-uri "extrem de periculoase". DAca nu e bun exemplul de mai sus, na la asta: Eu sunt angajat la firma ta (SC kelton srl) si fac un imprumut bancar pe numele meu si nu mai platesc rate, deci, tu risti sa iti fie luata casa si etc. bunuri, nu e asa?

Link to comment
Share on other sites

Am si eu un cuvant de spus.

Pentru FP-ul la lideri, ar trebui sa fie cam asa: sa nu mai fie 300fp ci 400fp, de ce? O sa va explic acum. Deci un lider pe RPG1 si 2 trebui sa stea minim 4 luni ca lider, deci am ales 400fp dintr-un motiv mai bun, parerea mea. Daca un lider care are vechime o luna imi pune demisia din motive personale, naiba stie sa ii se dea numai 300fp, de ce pai si-a cam facut treaba in luna aceea, deci ar trebui sa ii se mai micsoreze fp-ul! Daca iesi la 2 luni de zile sa te de-a afara cu 200fp si tot asa, iar pentru RPG3 si 4 sa fie din 2 in 2 saptamani, dar daca ai 2, 3 de lider si iesi cu 3/3 atunci sa iti dea 400fp. Nu prea am putut explica asa bine, pentru ca imi este somn, dar sper ca Kelton sa prinda ideea cat de cat, eu spun ca totusi este ceva, parerea mea. Sa stai 3 jumatate luni pe motiv demisie si sa mai si iei 300fp nu este prea corect, sincer spun totusi acel lider a stat ceva timp cu aceea functie.

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, nu mi se pare o idee buna ca liderii de ganguri sa poata aduce un singur sublider din afara si restul rank 3+. Mai bine restrictia ar fi ca liderii sa poata da sublider oricarui jucator cu rank 4+ (cu tot cu perioada de rank 4+, nu promovat direct la sublider si cu perioada mai mica decat cea pentru rank 4) anterior in gang. Asa stii ca acel jucator are experienta si mi se pare mult mai OK decat sa ai o singura alegere.
Link to comment
Share on other sites

Noul regulament este ok dar nu imi place chestia ca prima oara poti sa iti alegi 1 sublider din afara factiunii nu mi se pare corect,consider ca sunt destui membrii in factiune care merita sa fie sublideri adica ai de unde alege.De exemplu am vazut ca au fost pusi sublideri care in viata lor nu au fost in factiunea respectiva si cel putin mie mi se pare aiurea sa bagi un sublider care nu are nici macar cunostinta de factiunea aceea

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.