Jump to content

B-Olympics - Interviu | Interview - Sebi_Jr


RelaXx S4F
 Share

Recommended Posts

Ap0MsNW.png


Salutare dragi jucători ai comunității B-Zone! Am decis să îl invit în această seară pe Sebi_Jr, creatorul [b-Zone TV] B-Olympics ce poate fi găsit în topicul cu creații și câștigătorul a 10 COTM-uri până în prezent.



RelaXx: Bună ziua și bine v-am găsit, eu sunt RelaXx și azi îl am invitat pe Sebi_Jr, artistul din spatele primului videoclip B-Olympics, de asemenea câștigător al COTM în nenumărate rânduri. Bine ai venit Sebi.


Sebi_Jr: Salut RelaXx, salutare tuturor şi mulţumesc de invitaţie!


RelaXx: Ce zici să începem cu întrebările legate de videoclip? Cum te-ai decis să participi la un COTM cu un video cu tema B-Olympics?


Sebi_Jr: La concursul Clip of the Month particip de prin 2013 strângând până în prezent 10 COTM-uri. În general fac un videoclip pe luna. Nefiind uşor să faci unul m-am gândit că la următorul COTM să particip cu ceva diferit şi anume "[b-Zone TV]B-Olympics"


RelaXx: Pentru crearea acestuia a trebuit să faci niște cercetări în istoria B-Olympics sau ai vorbit cu cineva înainte de a începe pentru ați creea o idee?


Sebi_Jr: Am vorbit cu RelaXx pentru a află micile detalii. Sincer nici nu m-am uitat prin istoria B-Olympics, deoarece sunt mai mereu intrat pe joc şi sunt la curent cu informaţiile. Înainte să fac un videoclip îmi aleg o melodie, închid ochii şi văd cum ar putea decurge acţiunile. Exact ceea ce văd când închid ochii redau şi în aceste videoclipuri.


RelaXx: Am auzit că la scurt timp după postarea acestuia, ai vrut să îl ștergi, de ce?


Sebi_Jr: Asta a fost doar o glumă de a mea făcută lui RelaXx. Tot ce îmi doream era promovarea videoclipului prin diferite mijloace mai puţin accesibile mie. Cu siguranţă nu dădeam cu şutul unui videoclip, ştiind foarte bine câtă muncă am depus pentru el.


RelaXx: Ce te-a făcut să renunți la acea idee?


Sebi_Jr: Cum am spus, a fost doar o glumă. Nu voiam să şterg un videoclip câştigător al COTM-ului.


RelaXx: Ai fost bucuros că nu ai făcut acest lucru când ai aflat că ai câștigat COTM?


Sebi_Jr: La câştigarea COTM-ului mă aşteptăm încă de când am făcut videoclipul. Am văzut că nu am concurenţă şi am stat liniştit. Nu mai este ce era prin 2013-2014 când se întreceau cel puţin 5-6 videoclipuri foarte bune pe un COTM.


RelaXx: Cam cât durează să faci un videoclip de genul?


Sebi_Jr: Un videoclip gen "trailer" adică până în 3 minute, durează în jur de 5-6 ore de filmat şi încă 5-6 ore la edit. Nu pot face un videoclip într-o zi. Este foarte obositor şi nu rezist atât de mult în faţă PC-ului.


RelaXx: Zic să trecem puțin mai departe, și anume la funcțiile pe care le deții, și mai anume la funcția de admin pe MIX, a avut faptul că ai câștigat de atât de multe ori COTM un rol în promovarea ta?


Sebi_Jr: Câştigarea COTM-urilor a avut un rol destul de mic. Echipa actuală de conducere a serverului MIX pune foarte mare accent pe seriozitate şi activitate atât în joc cât şi pe forum. Ceea ce nu înţeleg mulţi este că serverul de mix presupune înglobarea mai multor elemente din servere de SĂ:MP diferite (de exemplu case, afaceri şi job-uri din structura serverelor RolePlay, sau rampe, arene din categoria serverelor de tip Stunt).


RelaXx: Îți este greu să te ocupi de admin-ul de pe acest server când ești la un pas de promovare spre următoarea funcție și pe RPG1?


Sebi_Jr: Nu. Chiar nu îmi este greu. Dispun de mult timp liber şi ştiu să îl împart în aşa fel încât să îi mulţumesc pe toţi.


RelaXx: Crezi că la un moment dat vei renunța la una din funcții pentru a te axa mai mult pe cealaltă?


Sebi_Jr: Dacă avansez mult la una din ele şi timpul nu îmi va mai permite să mă împart, mă voi retrage bine înţeles destul de vertical lăsând în locul meu alt doritor.


RelaXx: Este posibil ca promovarea ta pe RPG1 să fie totuși amânată din cauza funcției de pe MIX, ești de acord cu asta?


Sebi_Jr: Atât timp cât îmi pot îndeplinii toate atribuţiile nu văd de ce s-ar amână.


RelaXx: Cred că am discutat destul despre aceste lucruri, hai să trecem la subiectul principal al acestor interviuri, B-Olympics, dar mai întai, cum ți se pare această idee, de a aduce câștigătorii și persoanele importante ale olimpiadelor într-un interviu pe forum?


Sebi_Jr: O idee destul de bună, invitaţii fiind oameni importanţi şi un model pentru ceilalţi. Mulţi din invitaţii acestor interviuri sunt oameni cu suflet mare şi o inteligenţă aparte. Pe de altă parte este şi şansă celorlalţi playeri de a află mai multe informaţii despre câştigători şi aceste persoane. Eu unul felicit această iniţiativa!


RelaXx: Din câte se poate vedea pe forum, facțiunea din care faci parte a câștigat locul 1 această ediție, ai fost fericit la aflarea acestor vești?


Sebi_Jr: Bine înţeles. După această victorie facţiunea a fost răsplătită din partea liderului cu o săptămâna de concediu, adică fără raport.


RelaXx: Cum crezi că a reușit aceasta să urce așa rapid în top, după ce primele 2 probe au fost pierdute, cine crezi că a fost esențial în această ascensiune?


Sebi_Jr: În primele două zile de olimpiada facţiunea noastră nu avea nici un punct. Liderul era plecat la acea vreme şi nu a lăsat un om de baza. La întoarcerea lui BigZiLa, RelaXx a fost ales că fiind responsabil, o alegere extraordinară din partea liderului deoarece am obţinut în următoarele 3 zile locul 1 la toate 3 probele.


RelaXx: Au fost plângeri că premiile sunt prea mari pentru 5 probe, ești de acord cu asta?


Sebi_Jr: Nu este uşor să organizezi un eveniment de această amploare şi să nu ai reclamaţii. Nu îi poţi multumii pe toţi. Premiile sunt foarte atrăgătoare şi asta ar trebuii să facă o activitate şi o atenţie mai sporită a liderilor în ceea ce priveşte organizarea facţiunii şi alegerea playerilor că participanţi. Cât despre probe eu spun că sunt şi au fost alese cu cap. Nu degeaba au pus organizatorii 5 probe.


RelaXx: Ce părere ai despre olimpiadă în sine, despre ideea de a se face acest eveniment pentru clanuri, facțiuni și în viitor chiar pentru civili?


Sebi_Jr: Este o idee strălucită care a adus multă distracţie şi zâmbete pe fetele playerilor sampisti. Încurajez continuare acestei iniţiative.


RelaXx: Făcând parte din organizare de foarte multe ori vezi ce se întâmplă înainte de /startjoins, de crearea sau modificarea locației unde are loc olimpiada, le poți descrie cititorilor munca depusă de noi, organizatorii, înaintea probei?


Sebi_Jr: Totul pleacă din momentul în care ai dat [/requestevent]. Următorul pas este să te gândeşti dacă evenimentul trebuie făcut în alt virtual word şi dacă îl faci ce avantaje şi dezavantaje ai. De foarte multe ori se modifică locaţiile, regurile, aranjamentele stabilite de ceva timp asta doar cu câteva minute înainte de [/startjoins] din varii motive.


Ex: găsirea unor locaţii mai frumoase care aduc mai multe avantaje, lipsa unor comenzi de care te poţi folosii că organizator.

RelaXx: De asemenea, din cauza motivului de mai sus, nu te pot întreba despre organizare, așa că te voi întreba de organizator. Crezi că îmi fac bine treaba sau ar trebuii să schimb ceva?


Sebi_Jr: Te felicit pentru tot ce faci, însă uneori principalul organizator nu îşi poate lua asupra lui toată răspunderea. Din acest motiv te sfătuiesc să mai împărţi din sarcinile tale şi altora. Că de exemplu un player care se ocupă de filmatul, montajul şi dovezile olimpiadei.


RelaXx: Ne apropiem de sfârșit și nu te-am întrebat un lucru important, crezi că și alți artiști ai comunității ar trebuii să încerce să creeze lucrări pentru B-Olympics?


Sebi_Jr: Da. Este ceva special care trebuie pus în valoare. Nu sunt alte comunităţi care fac evenimente de acest gen şi asta ar fi un mare avantaj pentru noi.


RelaXx: Cum crezi că ar putea ajunge mai mare acest eveniment în viitor?


Sebi_Jr: Îl putem extinde şi pe celelalte servere, respectiv RPG2, RPG3 şi RPG4.


RelaXx: Crezi că acesta are un viitor măreț sau că se va sfârșii după următoarele ediții?


Sebi_Jr: Acest eveniment scoate multe persoane din acea monotonie de raport şi joburi. Le aduce tuturor cel puţin un zâmbet pe faţă şi asta contează foarte mult. Văd un viitor destul de bun în ceea ce priveşte acest eveniment, mulţi playeri având ocazia să îşi arate aptitudinile (desing, duele, organizare, etc)


RelaXx: Acestea au fost întrebările mele, mai ai ceva de adăugat înainte de a finaliza acest interviu?


Sebi_Jr: Ceea ce este cultură pentru umanitate este olimpismul pentru SA:MP. E bine să priveşti doar culoarul care ţi se deschide în faţă. Şi să înaintezi pe el cât de bine poţi. Nu te uită nici în dreapta, nici în stânga. Mai presus de orice, nu te compară. Trebuie să semeni cu un înotător la Olimpiada. Nici un concurent nu-i vede pe ceilalţi şi nu ştie dacă ei sunt înaintea sau în urmă lui. Când cursa se încheie, oricare dintre ei poate să aibă surpriză că a terminat primul.



Îți mulțumesc pentru participare și pentru timpul acordat, îți doresc mult succes în viitor în ceea ce faci.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.