Jump to content

YouTube nu mai permite monetizarea videoclipurilor cu prea puține vizualizări


 Share

Recommended Posts

image_hh_404_vflvcykrp_by_scorpiongamer0

YouTube își schimbă regulile de monetizare pentru videoclipuri pentru a încuraja conținutul de calitate pe site.

În urmă cu cinci ani, YouTube și-a deschis programul de parteneriat pentru toți utilizatorii, fiind o mișcare importantă. Astfel, oricine se putea înscrie în acest program, putea uploada videoclipuri și putea să obțină imediat venituri de pe urma acestora. Acest model a contribuit la transformarea YouTube în cea mai mare platformă video de pe internet, dar a cauzat și probleme. Unii utilizatori foloseau conținut creat de alții pentru a-și monetiza propriile conturi.

 

Într-un efort de combatere a acestui fenomen, YouTube a anunțat o schimbare importantă pentru monetizarea videoclipurilor. Începând de acum, nu vei mai putea să te înscrii în programul de monetizare dacă nu ai cel puțin 10.000 de vizualizări la conținutul încărcat pe site. Astfel, Google speră că prin introducerea acestui prag, pot obține mai multe informații despre legitimitatea unui canal. YouTube va introduce și un nou sistem de review al canalelor, astfel încât după atingerea pragului de 10.000 de vizualizări, utilizatorii vor fi verificați pentru a se descoperi dacă activitatea este în concordanță cu politicile site-ului. Dacă totul este în regulă, atunci videoclipurile vor avea parte de reclame, scrie theverge.com.

 

Google încearcă să facă din YouTube un spațiu de calitate și fără conținut extremist, se pare, mai ales după ce site-ul a pierdut câteva contracte importante de publicitate destul de recent. Când la mijloc sunt milioane de dolari pierduți din reclame, dar și probleme de imagine, este lesne de înțeles că YouTube vrea să-și schimbe atitudinea față de persoanele care uploadează conținut pe site, astfel încât să nu mai apară probleme cu brandurile care își fac reclamă pe site.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.