Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Vești proaste pentru conturile false de pe Facebook


 Share

Recommended Posts

facebook.nr6l9oevd7.jpg

Rețeaua de socializare Facebook a anunțat miercuri că își intensifică lupta împotriva informațiilor false ("fake news"), prin monitorizarea comportamentelor online suspecte, cum ar fi postarea de mesaje numeroase sau repetitive sau închiderea contului, informează APF, citată de Agerpres.

 

Obiectivul Facebook este cel de a garanta că oamenii sunt ceea ce pretind a fi pe rețeaua de socializare. "Am constatat că, atunci când oamenii se prezintă pe Facebook așa cum sunt în viața reală, ei acționează în mod responsabil", a susținut pe un blog Shabnam Shaik, membră a echipei de protecție și sprijin din cadrul Facebook.

 

"Conturile false nu aplică acest model și sunt strâns legate de crearea și distribuirea de spam-uri", a adăugat ea.

 

Orice cont suspect este suspendat, iar cel care îl deține este supus unor controale de identitate.

 

Noile măsuri ar trebui să permită Facebook "să reducă spam-ul, dezinformarea sau orice alt conținut înșelător adesea distribuit de creatorii de conturi false", a adăugat ea.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.