Jump to content

Utilizatorii primei versiuni de Windows 10 vor întâmpina probleme mari în luna mai


 Share

Recommended Posts

windows-10-1170x644.jpg

Windows 10 a beneficiat de numeroase actualizări de-a lungul anilor, iar cei care s-au ambiționat să nu-și facă update vor avea de suferit începând din luna mai.

 

Este foarte greu să dezactivezi instalarea automată a actualizărilor pentru Windows 10. Unii ar zice chiar imposibil, iar în funcție de versiunea pe care o aveți instalată, s-ar putea să nu aveți nici o șansă să materializați acest proiect. Se pare însă că Microsoft vine cu o amenințare importantă dedicată celor care au refuzat să-și instaleze versiunile majore ale sistemului de operare.

 

Windows 10 a fost disponibil publicului larg pe 29 iulie 2015. În curând se fac doi ani, iar în această perioadă, SO-ul a avut trei actualizări importante. În mare parte, acestea nu prea au putut fi ocolite, dar cu un pic de efort, au fost mulți care au reușit performanța. Problema este că, dacă ați rămas la Windows 10 versiunea 1507, începând cu 9 mai, nu veți mai primi nici un fel de actualizări și veți fi pedepsiți la fel de tare precum utilizatorii de Windows Vista sau XP.

 

Gestul celor la Microsoft este unul agresiv și îngrijorător în același timp, dar ar fi trebuit să ne așteptăm la el. În contextul în care cele mai mare reproșuri la adresa Windows 10 au gravitat în jurul modului în care ne servește actualizări, nu trebuie să ne surprindă pedepsele aspre la adresa celor care le-au ocolit.

 

Din fericire, există însă o soluție simplă. Dacă rulați Windows 10 înseamnă că PC-ul vostru este capabil de acest sistem de operare. Ca urmare, rămâne doar să vă faceți upgrade la ultima versiune. Nu veți pierde nici un fișier sau program instalat, chiar dacă procesul de instalare durează destul de mult. Dacă v-ați decis să faceți tranziția la Windows 10 Creators Update, cea mai rapidă cale este să accesați această pagină web. Apăsați pe butonul mare marcat Update Now și urmați pașii afișați pe ecran.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.