Jump to content

DE CE NU AVEM RAPOARTE OPȚIONALE DE SĂRBĂTORI?


Botys Ghytza

DE CE NU AVEM RAPOARTE OPȚIONALE DE SĂRBĂTORI?  

55 members have voted

  1. 1. Doriți ca rapoartele să fie opționale în această perioadă?

    • Da
      43
    • Nu
      10
    • Îmi este indiferent
      2


Recommended Posts

Salutare tuturor. Eu sunt Botys Ghytza, probabil mulți dintre voi mă cunoașteți de pe YouTube deci nu cred că mai este nevoie să mă prezint sau să ofer mai multe detalii despre mine. Bun, fac acest topic deoarece după cum bine știți și voi sau dacă nu știți, aflați acum de la mine rapoartele pe comunitatea B-Zone în perioada sărbătorilor NU SUNT OPȚIONALE. Ce vreau eu să fac cu acest topic este să-i fac pe cei din Staff să își schimbe decizia deoarece probabil că nu sunt singurul care gândește așa, mie cel puțin chiar nu-mi priește această decizie și nu vreau să fiu obligat să-mi fac raportul în această perioadă. De Crăciun au fost opționale, acum de ce nu? Nu am înțeles asta și poate că cu ajutorul vostru vom reuși să schimbăm decizia și să avem rapoartele opționale. Poate că unii dintre voi vă întrebați de ce fac acest topic și de ce îmi pasă atât de mult. De ce îmi pasă? E simplu, nu sunt singurul care ar dori rapoartele opționale sau care ar prefera să stea mai mult cu familia acum dar sunt singurul care are curaj să tragă un semnal de alarmă și nu contează că am parteneriat cu B-Zone, sunt un jucător de pe comunitate și am voie să-mi exprim punctul de vedere fie că sunt de partea unei decizii din partea conducerii fie că nu sunt de partea ei.

 

Aveți de asemenea și un Poll unde puteți vota iar mai jos puteți să vă argumentați votul ales de către voi. Nu știu acum câți gândiți ca și mine, orice părere este bine-venită, de aceea este un topic la discuții generale, părerea voastră este bine-venită fie că sunteți alături de mine și mă ajutați să aducem rapoartele opționale pe comunitate fie că sunteți de acord cu părerea de a rămâne obligatori.

 

Avantaje cu rapoartele opționale:
- jucătorii nu vor fi obligați să intre pe server pentru a-și face raportul
- jucătorii vor putea petrece mai mult timp cu familia fără a-și face griji
- sărbători mai liniștite
- liderii vor putea observa cine își face raportul indiferent că ele sunt opționale sau nu și va putea vedea care membrii sunt activi
- jucătorii vor putea să se joace din plăcere și vor putea face alte activități

 

Dezavantaje dacă rapoartele rămân obligatorii:

- mulți dintre noi vom intra din obligație să ne facem raportul
- nu vom face diferența că sunt sărbătorile deoarece o vom trata ca pe o zi obișnuită cu toate că nu e așa
- ne vom face griji că am putea să fim sancționați pentru că nu am intrat atât de mult pe joc și nu ne-am terminat raportul



Bun, sunt conștient că nu toată lumea va fi de acord cu mine sau că mulți vor zice că nu e așa greu să faci un amărât de raport fie că e de 10 sau 50 de puncte, depinde de server și facțiune evident dar eu așa gândesc, am tot dreptul să fac acest topic și cine știe, poate cu ajutorul vostru vom reuși să modificăm această decizie.

De asemenea, mai jos aveți un videoclip pe care v-aș ruga să-l urmăriți și dacă sunteți de acord cu mine puteți să mă susțineți cu un like și evident și acest topic cu un +1.

 

Vă mulțumesc pentru atenția acordată și haideți să vedem ce putem rezolva!

 

Link to comment
Share on other sites

Apreciez frate , chiar asa este.

Link to comment
Share on other sites

S-au anulat doar antrenamentele, parcă.

 

De ce nu sunt rapoarte opţionale? Simplu! Serverul este mort, nici măcar când sunt waruri nu se mai fac 950+, să nu zic de cursul săptămânii. Iar odată cu quest-ul, vor profite puţin.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@, mulțumesc pentru susținere însă nu prea știu ce o să rezolvăm pentru că mna, cică sunt doar 3 zile de sărbătoare și nu are rost..

 

@@TL Catalin, mulțumesc pentru feedback și mă bucur că ești de acord cu ceea ce am spus

 

@@South IamGold, episodul e în principiu pentru toți, poate că unii nu vor să pună inactivitate deoarece vor avea nevoie de ea în viitor pentru lucruri mai importante, și aia e o metodă, nu zic că nu e așa

 

@@South Max, nu e suficient, rapoartele ce au? Dacă de Crăciun au fost anulate sărbătorile pascale sunt mai prejos sau cum? Am zis și eu, e Quest-ul, tot intră lumea pe server dar nu.. dacă se bag rapoartele opționale pierdem playeri..

Link to comment
Share on other sites

Asta e lIpsă de respect faţă de playeri.

 

Peste 2 zile este Paştele, ce învoire să mai facă? Nu mai postaţi mă nimic, oricum nu se ţine cont. Joc din 2011-2012 pe server, m-am convins de multe.

 

Vor să pară că noi suntem ăia răi, iar ei cei buni. Că ei nu greşesc niciodată, iar dacă se iveşte "minunea", să fie trecută cu vederea. Pe când un player este sancţionat şi pe dovezi de acum 5-6 luni. Vezi cazul lui LunG, primise ban pentru o dovadă cu vechimea de 8 luni +. Lui Silence nu i s-au prezentat dovezile, putea să decupeze anumite informaţii cu caracter personal, copiau doar textul. Dar în fine, Business Zone.

 

* Ca să fii apreciat de către Staff, trebuie să fii la degetul lor mic, să faci tot ce spun şi să îi respecţi mai mult decât pe părinţi.

 

Botys, uşor cu astfel de campanii că în 1-2 săptămâni, rămâi fără VIP şi gradul Youtuber. Lui Regenesis îi scosese VIP-ul, pentru care "muncise" foarte mult timp.

Link to comment
Share on other sites

Staff-ul ar trebui sa nu uite cine face aceste servere sa traiasca, jucatorii. Macar de sarbatorile importante sa fie rapoarte optionale, multi pleaca in vacanta/petrec mai mult timp cu familia si nu au timp de raport.

 

Sper sa citeasca si Kelton acest topic si sa realizeze opinia jucatorilor care fac aceasta comunitate sa existe.

Link to comment
Share on other sites

Nu are rost ca raportul sa fie optional acum. Saptamana asta, pana acum, a fost destul timp pentru raport. "Sarbatorile" trec cel tarziu pana luni, apoi gata, pana duminica e timp de raport. Majoritatea sunteti in vacanta, aveti tim de raport cate 1 ora pe zi ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt de acord. Stati pe joc si faceti-va raportul INACTIVILOR!!!

 

Ești prost! (Chiar dacă ești sarcastic) tot ești prost.

 

Legat de rapoarte, aș putea să fac o listă atât de mare cu argumente PRO care să susțină anularea rapoartelor în perioada sărbătorilor pascale însă din păcate îmi e prea lene și în + a zis Ghyta ce era de zis în mare parte...

 

Concluzia e că, de Paște nu vreau să sparg ouă pe samp ci cu familia. Dacă le impuneți oamenilor să facă un lucru obligați li se cam ia cheful..

Nu are rost ca raportul sa fie optional acum. Saptamana asta, pana acum, a fost destul timp pentru raport. "Sarbatorile" trec cel tarziu pana luni, apoi gata, pana duminica e timp de raport. Majoritatea sunteti in vacanta, aveti tim de raport cate 1 ora pe zi ;)

 

daca tie ati place sati faci raportul asta nu anseamna ca tutulor le place sasi faca raportul.

 

poti sati faci raportul si cand ie optional ;)

O cerere de inactivitate pe website :O? si se cam rezolva.

 

Daca fac inactivitate azi, promiti tu ca nu iau fw sapt viitoare pentru raport incomplet? (iti dau o shaorma)

Link to comment
Share on other sites

@@South Max, știi cum se zice că niciodată să nu spui niciodată. Dacă eu cred în ceea ce zic merg mai departe cu ideea mea. Cunosc foarte bine acele cazuri dar nu prea vreau să intru în detalii... știu bine ce a fost că doar mna, nu joc pe comunitate de câteva luni, sunt și eu din 2013 ce pana mea. Hai să-ți zic o chestie Max, oricum tu mă cunoști de pe RPG1, am fost colegi prin LSPD și Paramedics parcă sau acolo eram membru la soră-ta :))

Chiar crezi că dacă mi-aș pierde gradele VIP și YouTuber pe forum m-ar afecta așa mult? Până la urmă sunt doar niște grade în semn de mulțumire pentru ceea ce fac, adică cum, să zicem că cei din Staff ar veni cu o regulă cu care jucătorii nu ar fi de acord, eu ce ar trebui să fac? Să tac și să accept dacă sunt YouTuber? Nu frate, spun ce am de spus pentru că până la urmă este o comunitate unde toți putem să schimbăm ceva dacă vrem. Până la urmă, e în interesul lor să ne țină aici, nu al nostru.

 

 

@@ribe, un mod foarte bun de a fi ironic, respect! =D>

Oricum, nu prea știu eu ce o să rezolvăm noi acum dar am văzut și eu că mulți vin cu ideea cerere de inactivitate, hai să punem toți frate

 

@@LORD Arhix, exact Arhix, ăsta e scopul acestui topic și acelui videoclip, să-i fac să înțeleagă că unii dintre noi și-ar dori rapoartele opționale. Noi facem serverele populate, mai mult sau mai puțin, o săptămână de rapoarte opționale de sărbători ar fi bine-venite.

 

@@South Maximus, Crăciunul e și el câteva zile, anul ăsta o să insist să nu fie opționale special pentru tine. Să nu te bucuri de sărbători, să stai numai pe SA:MP, ok? O să vină Moș Crăciun la tine să-ți aducă un NRG-500 că ai fost cuminte și ți-ai făcut rapoartele B-)

 

@@TL Joshua, =))))))))))))))))

 

 

 

Concluzia e că, de Paște nu vreau să sparg ouă pe samp ci cu familia. Dacă le impuneți oamenilor să facă un lucru obligați li se cam ia cheful..
foarte bună asta și fix așa e frate, ai perfectă dreptate.

 

 

 

Daca fac inactivitate azi, promiti tu ca nu iau fw sapt viitoare pentru raport incomplet? (iti dau o shaorma)
se dă FW, e sâmbătă, ce rapoarte opționale frate.. ce glumă bună :))
Link to comment
Share on other sites

Nu prea are rost să adăugăm rapoarte opționale pentru 3 (TREI) zile de sărbătoare, respectiv azi, mâine și luni. De marți se începe program normal de lucru peste tot. Pentru 3 zile însă în mare parte nici măcar de cerere de inactivitate n-ai avea nevoie.

 

Dacă ai fost harnic această săptămână raportul era deja terminat. Dacă îți iei ziua de luni liberă, care e zi de sărbătoare, tot ai de marți până duminică să-ți faci raportul pentru săptămâna cealaltă. Dacă mergem pe ideea că e vacanță și vrem rapoarte opționale atunci ar însemna ca întreaga vară să fie rapoarte opționale, nu? Că doar și atunci e vacanță.

 

Și nu Max, nu orice facem e nesimțire sau lipsă de respect față de jucători și sunt pe departe de-a fi moarte serverele. Ți-ai băgat tu această idee în cap și refuzi cu încăpățânare s-o scoți de acolo.

 

Cam acesta e punctul meu de vedere. Dacă nu sunteți de acord cu el așa să fie. Eu l-am supus inclusiv liderilor de facțiuni care într-un fel sau altul l-au înțeles.

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, să-ți zic un lucru Răzvan și degeaba o să te superi acum pe mine. Niciodată nu voi fi acea persoană care să tacă și să accepte situația. Am dreptul să-mi exprim punctul de vedere și toată lumea are voie să facă asta. De Crăciun rapoartele au fost opționale iar acum de ce nu sunt? Nu băga scuza că sunt 3 zile de sărbătoare și nu știu ce. Îți spun eu de ce nu vrei să ne bagi rapoartele opționale, de teama că jucătorii vor merge pe serverele astea care s-au deschis acum și lucrul ăsta i l-am spus și lui Bobo. Frate, jucătorii care joacă pe B-Zone pot face ce vor, dacă ei vor să meargă pe un server nou deschis se vor duce indiferent de situație și e exact la fel și dacă nu vor.

Eu de ce nu am plecat? Am avut oferte, ascultă bine la mine, oferte să plec și să filmez acolo! De ce nu am făcut-o? Vrei să-ți zic de ce? Oricum o să-ți zic, vorba vine. Pentru că îmi pasă de B-Zone, aici am crescut, joc din 2013, cu voi mi-am format canalul de YouTube. De ce pana mea să vă trădez?

 

Dar, nu băga scuza asta că sunt 3 zile. Așa ar fi trebuit să zici și de Crăciun, ce e Crăciunul frate, mai bine stăm pe SA:MP și ne aduce Moș Crăciun cadouri, ce ne trebuie nouă viață reală, familie, o pauză.. Nuuuuuu, nu ne trebuie.

 

Poate observi și tu că mulți dintre jucători sunt de partea mea prin aceste topicuri de la discuții generale și la videoclipul postat ieri, eu zic să te mai gândești pentru că noi jucătorii populăm comunitatea și ar trebui să nu faci diferențe între sărbători. Sărbătoare e sărbătoare indiferent că e Crăciun sau Paște și cu asta am spus tot :)

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, ... De Crăciun rapoartele au fost opționale iar acum de ce nu sunt? Nu băga scuza că sunt 3 zile de sărbătoare și nu știu ce.Dar, nu băga scuza asta că sunt 3 zile. Așa ar fi trebuit să zici și de Crăciun, ce e Crăciunul frate, mai bine stăm pe SA:MP și ne aduce Moș Crăciun cadouri, ce ne trebuie nouă viață reală, familie, o pauză.. Nuuuuuu, nu ne trebuie...

Frate, hai să-ți explic de ce de Crăciun rapoartele sunt opționale.

 

Majoritatea pleacă la cabană, pleacă în străinătate, pleacă la țară la bunici, pleacă cu zilele să schieze, să se dea cu placa, pleacă la colindat și mai eu ce alte activități de iarnă.

 

Imediat după Crăciun avem și Anul Nou, durata mai mare față de Paște, clar că legăm evenimentele între ele și ajungem la o concluzie: RAPORT OPȚIONAL ÎN VACANȚA DE IARNĂ.

 

Pe când colo, procentajul de jucători care pleacă undeva în perioada în care e Paștele e mult mai mic, deoarece durează doar 3 zile tot Paștele.

 

No bun, la ce ți-am zis eu, mai adaugă ce ți-a zis Kelton cu faptul că este timp suficient pentru a fi îndeplinit raportul, în cazul în care nu reușești, nu dorești sau pleci de acasă, ai înca o soluție: INACTIVITATE.

 

Sărbători faine!

Link to comment
Share on other sites

Eu ca lider îmi este indiferent dacă avem rapoarte opționale sau nu, nu eu fac raportul ci membrii facțiunii mele. Paștele, ca sărbătoare legală, ține duminică, luni și marți iar apoi trece lumea la muncă.

Ministerul Educației a hotărât să facă vacanța de Paște + vacanța de primăvară (2 lucruri total DIFERITE) adunate, adică 2 săptămâni + 1 zi pentru că 1 Mai este ziua muncii, fiind o sărbătoare legală în România.

 

Dacă sunteți plecați la bunici, la tacto-mare, la munte, la mare, în Himalaya, în Puerto Rico, fă cerere de inactivitate. Încercați să vă organizați timpul pe care-l aveți.

Link to comment
Share on other sites

@@Odin, și vrei să zici că de Paște lumea nu pleacă de acasă la rude sau nu vor avea alte ocupații? Și în această perioadă lumea pleacă în vacanță indiferent că Paștele ține 3 zile.

 

Eu n-am zis că nu e timp suficient să-ți faci raportul dar nu văd ce problemă ar fi O SĂPTĂMÂNĂ de raport opțional că doar nu aș vrea toată luna, o săptămână am zis.

 

Îți dau dreptate cu ceea ce ai zis că imediat după Crăciun e și Anul Nou dar anul ăsta vreau să fie rapoartele obligatorii dacă de Paște nu le avem nici de Crăciun, vreau să vină Moș Crăciun la mine să-mi aducă un NRG-500 iar de Anul Nou vreau să merg cu băieții pe Chiliad să dăm cu artificii și să ne bucurăm de o priveliște minunată :X

 

Nu ești singurul care vine cu soluția " inactivitate ", n-am zis că nici aia nu e bună dar poate că unii din noi vom avea nevoie de ea pe viitor pentru lucruri mult, mult mai importante și am zis că o săptămână de rapoarte opționale nu ar prinde rău.

 

Acum voi faceți ce vreți, eu așa văd lucrurile, nu voi fi niciodată de acord cu orice decizie și dacă voi avea ceva de spus o voi face pentru că am tot dreptul. Știi care-i chestia, indiferent că ajut comunitatea prin clipurile pe care le fac și că am gradele astea pe forum de YouTuber și VIP n-am frica aia în mine să tac dacă nu-mi convine ceva.

 

În orice caz, sărbători fericite și din partea mea și nu uita, de Crăciun vreau să îmi aducă Moș Crăciun un NRG-500 iar de Anul Nou să aprindem artificii pe Chiliad :X

 

 

Link to comment
Share on other sites

E ok 1 saptamana raport optional (macar atat), avem vacanta, poate unii se duc la bunici (majoritatea cazurilor), poate unii stau acasa si nu au timp pur si simplu, vin rude tanana, etc etc etc. Saptamana asta, ce vine, sa fie raportul optional. Parerea mea.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.