Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

B-zone 2017 @ ore jucate


CostelFCRB1923

Recommended Posts

Bun, dupa cum stiti si voi de la inceputul lunii aprilie a intrat in vigoare noua regula si aici ma refer la acea regula cu 20 de ore jucate pentru a ramane in factiune, nu mai zic de aceea cu 30 de ore in ultimele 2-3 luni(sau cum este) pentru a aplica undeva. In fine, multi care jucau de placere (exact ca mine) s-au lasat si asta se simte pe server... din 1000/1000 au ramas maxim 700-800/1000 din cauza acestor reguli de rahat, zic eu(ma puteti contrazice).

 

Daca voi doriti ca noi jucatorii care inca mai jucam de placere sa respectam regulile astea, voi de ce nu o faceti ? cei care le implementati... de ce nu sunt valabile si pentru voi ? ni le bagati noua pe gat...pentru ca.... voi sunteti din staff, de ce sa nu primiti si voi admin down(sau cum se zice :)) ) sau demitere din functie pentru ca nu reusiti sa jucati 20-30 ore pe luna ca un jucator normal ? Daca faceti regulile astea si ne obligati pe noi sa le respectam... pai normal ar fi sa le respectati si voi, nu ?parerea mea... si aici vin cu cateva exemple : Kelton: http://imgur.com/8zUHDuV KillerFish: http://imgur.com/MyLfHMg Blackthief: http://imgur.com/AUNcSW4 Adi007: http://imgur.com/KtL0KCB

 

Sunt curios, voi cei care inca mai jucati de placere si nu o faceti din obligatie... ce parere aveti. ;)

Link to comment
Share on other sites

Costelino de cand te stiu eu parca erai mai destept ma :)) Aia au mai multe ore la activ intr-o luna decat noi tot anul. Nu ca tin cu ei dar ai dat niste exemple... fix scripterii te-ai gasit sa ii pui :))))

Link to comment
Share on other sites

O idee destul de proasta , la faza cu 30 de ore jucate sa poti sa aplici , am inteles ca au bagat-o ca sa nu mai intre codati , ar fi culmea sa continue dupa ce se baga acel anti-cheat .

Link to comment
Share on other sites

@@Postasul, Unde frate ? poate sunt eu prea prost si nu vad :)) poate ma lamureste si pe mine cineva...

 

Si apropo, daca-s scripteri ce ? au 3 c^^ie..sau ce ? daca tot le baga pe server sa le respecte si ei, eu unul abia reusesc sa fac 30 de ore luna asta pentru ca nu-mi permite programul...si vreau sa mai intru seara cand sunt liber sa ma relaxez, dar eu tre' sa intru din obligatie sa nu ma dea ala afara la sfarsitul lunii, pai de ce ? Ii inteleg, au si ei scoala, facultate, servici...dar daca tot baga reguli d-astea..... sa le respecte si ei in pnm, nu doar noi...astia mai amarati :))

 

 


@@FrankCapone, Da, daaa....sigur si daca dai un report nu-ti raspunde nimeni. :))

Link to comment
Share on other sites

Nu prea te duce tărtăcuța.

 

Dacă tu stai cele 8-10 ore în medie pe zi cât le stau pe zi făcându-mi treaba eu unul stau acea oră pe zi în joc să acumulez la final de lună minim 20 de ore. Sau mai bine, îți dau un bonus, stau 2 ore pe zi, ce naiba, îmi sacrific din timpul meu pentru tine. Poate mă simt în formă în unele zile și o să stau inclusiv 3. Facem târgul?

Link to comment
Share on other sites

@@Kelton, Daca dai si o pastrama buna plus o palinca joc eu 2 ore in locul tau :))

Link to comment
Share on other sites

Meh, oricât de ridicolă mi se pare această regulă cu 30 de ore jucate pentru a aplica, aici nu îi putem învinovăți pe cei care își dedică timpul liber în a le face jucătorilor un mediu plăcut de joc, că nu își îndeplinesc atribuțiile ca și jucătorul de rând. Cu siguranță ei petrec mai mult de 30 de ore pe lună în afara jocului, încercând să-l optimizeze și încercând să-i scoată update-uri care nu vor aduce la rândul lor buguri. Oricât îmi place să mă iau în gură cu conducerea, aici din păcate nu ai dreptate. Am avut ocazia pe un server Hard RP să stau mai mult pe forum făcând și corectând aplicații și testări, decât să stau în joc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.