Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung renunţă la propria aplicaţie de muzică pe dispozitivele sale


 Share

Recommended Posts

music-app.jpg?width=640&height=413

Samsung nu va mai livra pe dispozitivele sale propria aplicaţie Music. Aceasta va fi înlocuită de Google Play Music. Parteneriatul a început încă de anul trecut, odată cu lansarea Galaxy S7. Compania încearcă să reducă numărul aplicaţiilor „duplicat” care fac acelaşi lucru ca cele obligatorii pentru producătorii de smartphone-uri cu Android, oferite de Google.

 

Totuşi, aplicaţia Play Music de pe dispozitivele Samsung va include funcţii suplimentare. De exemplu, posesorii de Galaxy S8 pot încărca gratuit până la 100.000 de melodii în cloud. Pentru ceilalţi utilizatori ai serviciului limita rămâne de 50.000. Mai mult, cei care cumpără Galaxy S8 şi S8+ primesc abonament gratuit timp de trei luni la versiunea premium a Play Music. Totodată, serviciul va primi integrare cu asistentul digital Bixby imediat ce acesta va fi capabil să primească comenzi vocale.

 

Google a promis şi „alte caracteristici speciale în Play Music pentru clienţii Samsung”, dar nu a oferit detalii despre acestea.

 

La un moment dat Samsung a avut propriul serviciu de streaming de muzică, Milk Music, dar l-a închis în luna august a anului trecut.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.