Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Going in Style (2017)


splashy
 Share

Recommended Posts

1. Descrierea filmului

Un trio de bătrâni, Willie, Joe și Al, care sunt jucați de actorii Morgan Freeman, Michael Caine și respectiv Alan Arkin, reprezintă trei prieteni de-o viață cu o legătură foarte strânsă. Cei trei decid să își riște viețile liniștite, pașnice și jocurile de Bingo plictisitoare pentru un plan ilegal, pentru a restabili pierderile economiilor lor din cauza unor probleme ale băncii.

Disperați că aceștia nu-și pot plăti facturile și nu își pot sprijinii familia, iau măsuri extreme, chiar letale pentru o persoană normală la vârsta a treia; vor jefui însăși banca din cauza căreia au rămas fără bani.

Aceștia, făcând rost de un om cheie reușesc să alcătuiască un plan de vis. Aceștia reușesc să jefuiască banca cu ușurință, fără a fi prinși.

 

2. Trailer

3. Poze

Se găsesc în Trailer destule „poze”.

4. Părere personală

Pot să zic că m-am dus în cinema fără mari așteptări, însă m-a dat pe spate. Mi s-a părut un film fenomenal. Aproape toate cele 96 de minute am avut un zâmbet pe față, pot spune că 80% din film este comedie pură. Cei trei actori își fac treaba perfect, este o egalitate între acțiune și comedie, iar câteodată pur și simplu nu te mai poți opri din râs. Recomand acest film din plin și vă promit 96 de minute de comedie la cel mai înalt nivel.

 

9/10

SURSE:

cinemagia.ro

youtube.com

 

 

 

Edited by NF SEX Complex
Link to comment
Share on other sites

  • Megas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.