Jump to content

Box: Răzvan Cojanu, primul român care are şansa de a câştiga titlul mondial la categoria grea


South Sebi Jr
 Share

Recommended Posts

Box: Răzvan Cojanu, primul român care are şansa de

a câştiga titlul mondial la categoria grea

Boxerul român Răzvan Cojanu poate prinde trenul vieţii. Uriaşul de 2.02 metri, stabilit de ceva ani în California (SUA), a intrat în hora unui meci de titlu mondial care îi poate rescrie istoria.

216633.jpg?width=605

În vârstă de 30 de ani, Cojanu se va bate, pe 6 mai, pentru centura de campion mondial WBO, la Manukau City (Noua Zeelandă), cu deţinătorul centurii WBO, neo-zeelandezul Joseph Parker. Campionul ar fi trebuit să-şi apere centura în faţa britanicului Hughie Fury, însă acesta s-a accidentat în ultimul moment la spate şi a fost nevoit să iasă din meci.

 

Răzvan Cojanu a ajuns deja în Noua Zeelandă şi a semnat contractul de meci. ”Aş vrea să-i mulţumesc lui Hughie Fury, pentru că s-a retras, aşa mi s-a oferit o şansă. Este ca o glumă bună pentru mine, dar îmi place”, a declarat Cojanu.

 

Numărul 14 în clasamentul WBO, Cojanu îl cunoaşte foarte bine pe Parker pentru că i-a fost sparring în pregătirea meciului cu Hughie Fury. ”Îl ştiu foarte bine, îi cunosc slăbiciunile, ştiu tot ce pregătise pentru acest meci. La antrenamente am dat 50-60 la sută, în meci voi da 100 la sută”, a mai punctat Cojanu.

 

 

Sursa: Mediafax.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.