Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Facebook lansează Messenger Lite în 132 de ţări, printre care şi România


 Share

Recommended Posts

messenger-lite-screenshots.jpg?width=640

Împreună cu aplicaţia Facebook Lite, Messenger Lite oferă o alternativă mai puţin consumatoare de resurse pentru a ţine legătura cu prietenii de pe Facebook, prietenoasă cu dispozitive de generaţie mai veche şi conexiuni lente de internet mobil.

 

Lansată în anul 2015, aplicaţia Facebook Lite a fost disponibilă mai întâi în regiuni cu infrastructură de comunicaţii slab dezvoltată, cum ar fi Kenia, Malaiezia, Sri Lanka şi Tunisia, crescând rapid în popularitate datorită bunei optimizări a consumului de memorie şi procesor.

 

Disponibilă de ceva timp şi în România, aplicaţia Facebook Lite poate fi instalată de acum împreună cu Messenger Lite, versiunea simplificată şi mai puţin consumatoare de memorie a aplicaţiei Facebook Messenger.

 

Chiar dacă nu aduce îmbunătăţiri la în ce priveşte funcţionalitatea, folosirea ediţiei Lite a aplicaţiei Messenger ar putea reduce consumul bateriei şi ajuta la îmbunătăţirea performanţelor în ansamblu, pentru dispozitivele echipate cu puţină memorie RAM.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.