Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Weekend de vis pentru iubitorii de baschet 3x3! ParkLake Shopping Center găzduieşte deschiderea oficială a sezonului


Bercea17 ToV
 Share

Recommended Posts

baschet-nike-sport-arena-streetball-park


Bucureşti, 27 aprilie 2017: ParkLake devine în perioada 5-7 mai locul de desfăşurare al primei ediţii Nike 3x3 Challenge, evenimentul care deschide sezonul celui mai iubit sport urban de echipă. Peste 200 de participanţi sunt aşteptaţi să joace baschet 3x3 pe unul dintre cele trei terenuri puse la dispoziţie de centrul comercial, luptându-se pentru premii în valoare totală de peste 25.000 lei.


Pasionaţii de baschet, şi nu numai, sunt invitaţi în weekend la ParkLake să trăiască experienţa unui eveniment total, care include meciuri de baschet, muzică, concursuri cu premii şi multe alte surprize. Nike 3x3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball şi reuneşte la start cei mai buni jucători din România în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings. De asemenea, invitaţii speciali vor da startul oficial al sezonului de baschet 3x3 la ParkLake şi vor interacţiona cu vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial.


Entertainment sportiv


Spectatorii sunt invitaţi să intre pe terenul de baschet şi să participe la competiţii pentru a câştiga unul dintre premiile oferite de ParkLake şi de Nike. Partenerii campaniei sunt Nike, PRO FM şi Corner Tree Cafe. Pe durata celor trei zile, vizitatorii ParkLake sunt întâmpinaţi cu momente de entertainment şi concursuri. Distracţia va fi asigurată de către una dintre cele mai bune trupe de freestyle din lume - “Da Move Crew”din Italia. Membrii trupei italiene vor pregăti numere de jonglerii cu mingea de baschet, slam-dunk-uri şi multe alte momente speciale. Entertainmentul va fi completat de către majoretele care vor susţine jucătorii.


Iubitorii de baschet sunt aşteptaţi la magazinul Nike din ParkLake, etajul 1, care le pune la dispoziţie o selecţie mare de produse dedicate acestui sport. Acesta este singurul magazin Nike din România dedicat baschetului, unde iubitorii acestui sport pot găsi cele mai noi colecţii marca Jordan, Lebron James, Kyrie Irving, Kobe Bryant şi Kevin Durant.


baschet-nike-sport-arena-streetball-da-m


Despre baschetul 3x3 şi Sport Arena Streetball


Potrivit unui studiu al Comitetului Internaţional Olimpic, baschetul 3x3 este cea mai populară formă a acestui sport, cu peste 250 de milioane de practicanţi în întreaga lume. Sport Arena Streetball este principalul organizator de evenimente de baschet 3x3 din România şi este membru în FIBA 3x3 Board, ca reprezentant al organizatorilor din întreaga lume. România deţine un titlu european la baschet 3x3, cucerit în 2014, la masculin, iar echipa naţională feminină a fost medaliată cu argint la ediţia din 2016 a Campionatelor Europene.



Sursa:Click!


Edited by Bercea17 ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.