Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Chicago Bulls, întoarsă de Boston Celtics de la 2-0! Trei echipe s-au calificat deja în semifinalele celor două Conferinţe în NBA


Bercea17 ToV
 Share

Recommended Posts

thomas-butler.jpg?width=815

Minunea oferită de Chicago Bulls în play-off a ţinut doar câteva zile. De la 2-0 la ”general” cu Boston Celtics, liderul Conferinţei de Est la sfârşitul sezonului regulat, ”taurii” sunt acum la un meci de a fi eliminaţi. Miercuri noapte, Chicago Bulls a pierdut al treilea meci consecutiv, scor 108-97, într-o partidă desfăşurată în Boston. Gazdele au avut nu mai puţin de trei jucători care au terminat meciul cu cel puţin 20 de puncte: Isaiah Thomas – 24 puncte, Avery Bradley – 24 puncte, Al Horford – 21 puncte. Interesant este faptul că acest meci a fost şi primul în care echipa gazdă a fructificat avantajul terenului propriu în serie. Meciul şase se va desfăşura vineri noapte, în Chicago, iar cu o victorie Boston Celtics se califică în semifinale.

Până în acest moment, trei echipe au obţinute deja calificarea în semifinalele Conferinţelor. Cleveland Cavaliers şi Golden State au avansat fără a pierde niciun meci în primul tur, în timp ce Houston Rockets a trecut de Oklahoma City Thunder după cinci partide.

Situaţia la zi în play-off-ul NBA, turul 1

 

Conferinţa de Est

 

-Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers 4-0

 

-Boston Celtics – Chicago Bulls 3-2

 

-Toronto Raptors – Milwaukee Bucks 3-2

 

-Washington Wizards – Atlanta Hawks 3-2

 

Conferinţa de Vest

 

-Golden State Warriors – Portland Trail Blazers 4-0

 

-San Antonio Spurs – Memhis Grizzlies 3-2

 

-Houston Rockets – Oklahoma City Thunder 4-1

 

-Los Angeles Clippers – Utah Jazz 2-3

 

Sursa:Click!

Edited by Bercea17 ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.