Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep i-a oferit o nouă lecţie de tenis pe zgură Sevastovei.


Bercea17 ToV
 Share

Recommended Posts

halep-sevastova.jpg?width=815


Simona Halep i-a oferit o nouă lecţie de tenis pe zgură Sevastovei. Românca s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart în mai puţin de o oră, după o partidă în care a dominat la toate capitolele


Simona Halep (locul 5 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart după o partidă câştigată fără emoţii în faţa Anastajiei Sevastova (locul 26 WTA), scor 6-3, 6-1.


Românca a dominat partida la toate capitolele şi este pregătită pentru întâlnirea cu Laura Siegemund, cea care anul trecut o elimina în turul doi. ” O ştiu destul de bine, va fi un meci dificil deoarece ea m-a învins anul trecut, va avea publicul de partea ei, însă voi da totul pentru a câştiga”.


Referitor la partida de vineri seara, românca a declarat în cadrul interviului de pe teren, de la finalul meciului, că este foarte mulţumită de modul în care a jucat. ”Sunt foarte fericită că am reuşit să ajung aici, e a doua semifinală în cadrul acestui turneu. Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale mele în acest sezon”.



Sursa:Click!


Edited by Bercea17 ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.