Jump to content

Black Week începe curând. Detalii aici

60% reducere pentru pachetele de 4e si 1e - 300 utilizari - COD: BFRPG60
50% reducere pentru pachetele de 100e - 20 utilizari - COD: BFRPG50
40% reducere pentru pachetele de 50e - 40 utilizari - COD: BFRPG40
30% reducere pentru pachetele de 40e si 30e - 60 utilizari - COD: BFRPG30
25% reducere pentru pachetele de 20e, 15e si 10e - 100 utilizari - COD: BFRPG25
50% reducere la toate produsele pentru forum - 60 utilizari - COD: BFFORUM50

 

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Kelton

Legalizare No Vegetation Mod + Actualizare Reguli

Recommended Posts

YeZBWIt.png


ro32.png

Salutare tuturor,

Am deschis zilele trecute un sondaj pe fiecare server valabil gangsterilor pentru a vota dacă vor legalizarea modului „no vegetation”.

Ce face acest mod?

Practic elimină vegetația (frunzele copacilor, tufișuri etc.) pentru a permite jucătorilor cu calculatoare mai slabe să mai reducă din lag.

Rezultatul sondajelor:

https://i.imgur.com/vEDkVVC.png - RPG1
https://i.imgur.com/NIWd7mY.png - RPG2
https://i.imgur.com/sGsQ2Ju.png - RPG3
https://i.imgur.com/1eBKjmb.png - RPG4

Adunate voturile la un loc, majoritatea (minimul de 70% cerut) au votat pentru a legaliza acest mod. Așadar din acest moment modul „no vegetation” este legal pentru toți jucătorii.
Alte modificări:

Au existat două reguli incomplete/lipsă din regulamentul liderilor, mai exact:

  • Regula 1:

Regula veche: Aveți maxim o săptămână de când ați primit funcția să aduceți un singur sublider din afara facțiunii.
Regula nouă: Aveți maxim o săptămână de când ați primit funcția să promovați un singur sublider din afara facțiunii sau dintre membrii de rank 1-2.

Explicație: Era firesc ca liderul să poată promova un membru de rank mic din interiorul facțiunii dacă i-am permis să aducă unul din afară. Celelalte reguli pentru alegerea subliderilor nu vor fi modificate.

  • Regula 2:

Regula nou: Membrii care nu acumulează într-o lună de zile minim 20 de ore jucate vor fi sancționați până după cel târziu 3 zile de la începerea unei noi luni. Nu vor fi sancționați membrii care s-au alăturat facțiunii în ultimele 2 săptămâni din luna anterioară.

Explicație: Liderii nu aveau un timp prestabilit să-și sancționeze membrii pentru această neregulă, așadar dacă erau raportați răspundeau că nu au avut timp. Cât timp liderul nu are cerere de inactivitate ar trebui să se ocupe și de asta.

Era neclar ce se întâmplă cu cei care intrau în facțiune la final de lună. Acum sper ca totul să fie clar pentru toată lumea. Cei care intră la final de lună în facțiune nu vor fi sancționați.


Dacă ceva nu vă este clar vă rog să întrebați și să nu trageți singuri anumite concluzii greșite. Numai bine!

uk32.png

 

 


Hello everyone,

I have opened the past days a poll for each server opened only to gangsters to vote if they want the „no vegetation” mod to be legalized.

What does this mod do?

Practically it removes all vegetation (tree leafs, bushes etc.) in order to allow players with weaker PCs to reduce some of their game lag.

Poll results:

https://i.imgur.com/vEDkVVC.png - RPG1
https://i.imgur.com/NIWd7mY.png - RPG2
https://i.imgur.com/sGsQ2Ju.png - RPG3
https://i.imgur.com/1eBKjmb.png - RPG4

Adding all votes, the majority(the minimum of 70% asked for) have voted for legalizing this mod. So from this moment on the „no vegetation” mod is legal for all players.
Other modifications:

There have been two incomplete/inexistingrules in the leader rules, respectively:

  • Rule 1:

Old rule: You have up to one week since you have received the leader position to bring just one subleader from outside the faction.
New rule: You have up to one week from your promotion date as leader to promote a single subleader from outside the faction or from rank 1-2 members.

Explanation: It was normal for the leader to be able to promote a lower rank member from inside the faction if we have allowed him to bring one from outside. Other rules for picking subleaders have not been changed.

  • Rule 2:

New rule: Members that do not have in a month's time at least 20 played hours will get punished after 3 days tops since the beginning of a new month. Members that have joined the faction in the last 2 weeks of the previous month will not get punished.

Explanation: Leaders did not have an exact time to punish members who break this rule, so when they were reported they just said the didn't have time yet. As long as a leader doesn't have an inactivity request he should be able to do this.

It was unclear what happens to the players that join the faction at the end of the month. Now hopefully it is clear for everyone. Those who join the faction at the end of a month do not get punished.


If there is anything unclear to you please ask and don't make wrong conclusions on your own. Take care!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțumesc că ne-ai ascultat propunerile, keep it up. :)

Edited by Plutonium VODA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim, acum schimba si regula cu rank 3 pentru sub-lider, e aiurea, toata lumea zice asta.

Daca nu iti place asa, pune un numar de zile adunate in mafii pentru sub-lider.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E buna ideea cu novegetation, insa, parerea mea este ca regula pentru minim rank 3 in factiunea respectiva pentru a primi rank 6 este foarte buna si pentru mafii, de ce? Daca respectivul jucator doreste cu adevarat sa te ajute cu turfurile si asa mai departe, o sa stea pentru rank 3.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very good :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Modificari bune, erau necesare. E o idee buna chestia cu legalizarea no vegetation, dar si celelalte modificari sunt la locul lor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu este foarte clara regula cu testarea candidatului.

Daca eu dau testul cu 2 candidati, iar amandoi fac punctajul de 0/3, mai dau iar testul, dar cu alt tester?

Daca se exemplu dau testul cu 2 candidati, iar primul testat a terminat testul cu 0/3, iar al 2-lea la a 2-a intrebare are deja 1/3(exemplu), mai are rost sa continui testul cu el?


@@Kelton, a da si inca ceva, acest mod este legal doar pentur mafii? Sau pentru oricine?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perfect. Acum ne furam secunda de prin boscheti ;)

Mai bine v-ati cumpara un PC decent si n-ati mai strica jocul asta.

No offens!

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bine, dar tot as vrea sa fie scoasa regula cu subliderul r3+.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In sfarsit ceva care poate atrage playerii,acum 11 luni am luat ban pentru veg-off si uite, s-a legalizat =))=))=))

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Multumim, acum schimba si regula cu rank 3 pentru sub-lider, e aiurea, toata lumea zice asta. Daca nu iti place asa, pune un numar de zile adunate in mafii pentru sub-lider.

 

cam asta ar fi de spus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte frumos , felicitari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E perfect, acuma voi putea juca și eu fără vegetație :)

 

Când văd mafioți zicând "VREM CA LIDERII SĂ ALEAGĂ PE ORICINE SUBLIDER, NU NE CONVINE REGULA":

cwvQ6MK.gif

P.S.: dacă ești de acord cu reacția asta dă-i la Nabian un +1, mor și eu de foame ;P. Aștept ca KIA, TSA, Royal să mă înjure.

Edited by NF Fabian aka Nabian

Share this post


Link to post
Share on other sites

O prostie sa le permiteti astora cu modu ala. Suntem in 2017,cat de sarac poti fii ca in anul asta sa nu ai un calculator decent pentru un joc din 2012 vai de capu lui... Numai pentru mafioti e voie cu acel mod? Din cate stiu eu,acel mod nu mai face vizibile nici tufisurile,deci 1-0 pentru mafioti vs restul playerilor. Luam un exemplu politistii fileaza un rob in tufis... sau stai,vreau sa spun ca filau din moment ce mafiotii nu vad tufisurile si restu le vad :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim ca ne-ai ascultat, Kelton.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi va dati seama de ce vorbiti? Sa se scoata regula cu rank 3 minim pentru sublider? Mai degraba sa avem minim rank 4 pentru a lua sublider. Unde vreti ma sa ajungeti? Sa luati lider fara nicio experienta? Serios? Dupa ce ca acum iei rank 3 intr-o luna, mai vreti sa se si scoata regula de mai sus, pe bune frate? V-ati invatat cu binele si cu usorul.

 

Abia astept sa vad toti activatii si toti nabii de la rank 2 la 6. Ati mai bagat si 2 locuri pentru sublider. Doamne, pana acum stateam 1 luna pentru rank 2 si acum dupa ce ca puteti lua rank 6 dupa o luna mai si comentati, vreti sa luati dupa o saptamana sau ce? Serios, daca scoateti regula asta eu chiar ma las de serverul asta, nu se va mai merita deloc!

 

Toti ziceti ca aceasta comunitate se duce dracu din cauza staff-ului, dar nu, aceasta comunitate se duce dracului din cauza colectivului de frustrati de 12 ani.Pe bune acum, daca nu v-ati mai juca cu codurile toata ziua sa mancati zilele altor mafioti, daca ati inceta sa va mai plangeti ca e prea greu si ati incerca sa munciti cat de cat, daca ati termina cu suferinta asta, daca ati termina sa aduceti sublideri din afara factiunii si sa ii pupati in fund deoarece promit sa va aduca zei ca sa cuceriti orasele ( Salut sNrobert ) in loc de a promova sublider pe cineva din factiune care chiar merita si isi da silinta sa ajute acea factiune, atunci chiar ar fii o comunitate geniala, dar nu, va faceti rau cu mana voastra. Abia astept sa scoateti si regula asta ca eu va pup si dezinstalez gta-ul pentru totdeauna.

 

BTW: Nu aveti idee cat de mult ma abtin sa va injur

Edited by BigDevil ZuZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

O idee foarte proasta. Sa se lase vegetatia. Daca vrei sa joci in mafie ori ai PC calumea ori nu iti mai bagi ENB si skin-uri ca nu skinurile trag.

 

" Scoatei regula de la sublider" =))))))))))))

 

Sa se bage minim rank 4-5 ca sa iei sublider odata cu micsorarea timpului pentru rank-up =)))).

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kelton, de exemplu eu acum, ca lider (deja de 3 saptamani[cred]) am voie sa dau rank 6 unui membru de rank 1/2? Am unul deja din afara, pot unul de rank 1/2 acum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Practic, acum daca joc in mafie sunt intr-un fel obligat sa-mi iau acest mod, chiar daca am un PC bun deoarece ei ma pot vedea mai usor si ar fi cam incorect. O idee mai proasta n-aveati cum sa gasiti...

Stricati serverul pe zi ce trece. Ati pierdut multi jucatori de cand cu unele update-uri.

Edited by Constantin VODA

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@D E A L E R, jocul este din 2004, si da suntem saraci, stii care este faza? Eu am alte planuri de viitor, ca de exemplu sa-mi fac permisul, sa0mi cumpar o masina si sa incep sa muncesc pe undeva nu sa stau toata ziua sa joc SA:MP, poate tu sau altii copii de 10, 11, 12 ani da aveti pana la 17-18 ani si nu va ganditi la viitor. Mai ales ca acum bani se fac mult prea greu, dar voi ce sa stiti... sa avem un calculator la 10.000 E si sa jucam jocuri, fratilor viata nu sta numai in jocuri, intelegi tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@zL Nelh, Uite ca mai exista si oameni care se gandesc la viitor si nu doar la joc, bravo. Cel mai bun comentariu citit de pana acum ! #Respect

 

Cat despre mod, ce sa zic... pentru mine este bun, avand un pc mai vechi, probabil ma va ajuta la war-uri cu cateva fps, nu imi place/nu mi-a placut niciodata sa investesc intr-un calculator doar pentru a ma juca.

 

Aaaaa. faceti un poll si cu regula aia a subliderului(rank 3..bla,bla) sa voteze lumea :)) observ ca sunt foarte multi nemultumiti si cred ca au dreptate :-?... asa s-ar clarifica situatia cu regula aia, parerea mea.

Edited by Costel FC RB

Share this post


Link to post
Share on other sites

E perfect, acuma voi putea juca și eu fără vegetație :)

 

Când văd mafioți zicând "VREM CA LIDERII SĂ ALEAGĂ PE ORICINE SUBLIDER, NU NE CONVINE REGULA":

cwvQ6MK.gif

P.S.: dacă ești de acord cu reacția asta dă-i la Nabian un +1, mor și eu de foame ;P. Aștept ca KIA, TSA, Royal să mă înjure.

Tu nu ai voie cu vegetatie off, doar mafiotii :))))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.