Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Facebook adaugă butoanele pentru exprimarea emoţiilor şi în listele de comentarii


Recommended Posts

reactions.jpg?width=497&height=228

Sistemul Facebook Reactions, introdus cu scopul de a permite utilizatorilor să exprime ceea ce simt în legătură cu postările de pe Facebook, va fi disponibil şi pentru comentarii, deschizând noi opţiuni pentru o comunicare mai expresivă între utilizatorii reţelei de socializare.

 

De acum, comentariile care ies din tipar vor putea fi „premiate” cu reacţii exprimate de alţi utilizatori, indicând într-un mod uşor de interpretat părerea acestora despre opinia sau subiectul discutat.

 

Pentru a folosi sistemul Reactions este de ajuns să ţinem apăsat butonul Like afişat în dreptul mesajului, după care selectăm una dintre cele şase opţiuni disponibile.

 

Deoarece durează ceva timp până ce funcţiile noi sunt disponibile la nivelul întregii reţele, este posibil ca o parte dintre utilizatori să nu aibă la dispoziţie butonul Like modificat, sau să fie nevoie de actualizarea aplicaţiei Facebook instalată pe telefonul mobil.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.