Jump to content

Sunteți de acord că elevii trebuie să poarte uniforme școlare obligatorii?


gone for good
 Share

Sunteți de acord că elevii trebuie să poarte uniforme școlare obligatorii? (dezbatere)  

24 members have voted

  1. 1. Sunteți de acord că elevii trebuie să poarte uniforme școlare obligatorii?

    • Da
      9
    • Nu
      15


Recommended Posts

Numele tău: CouldnoT
Poziţia ta: I agree with wearing uniform to Children and Teenagers.
Argument 1: For the simple reason that it keeps them in school mood and bring some seriousness to schooling activity because in general teenagers and kids are full of energy and sarcastic thus they cannot focus on their education and will feel free to mess and turn it into a Disney land.

Aargument 2: I don't think the first argument applies to adults because they are serious enough to know what schooling is. In condition they wear formal.
Alte precizări: -

Link to comment
Share on other sites

On 11/19/2020 at 9:06 PM, BIS aka OldNab said:

Pe lângă educaţia propriu-zisă, şcoala mai are câteva roluri esenţiale pe care le joacă în viaţa copiilor şi adolescenţilor. Unul dintre multele lucruri pe care trebuie să le înveţi într-o colectivitate este disciplina, ori uniforma fix pentru asta este impusă. Ai dat un exemplu stupid cu Coreea de Nord. Uită-te-n Anglia, toate liceele au uniformă. Şi în multe alte state care se respectă situaţia stă la fel. Pe lângă disciplină, uniforma asigură o oarecare egalitate între elevi: când păşeşti în curtea şcolii, nu mai eşti fiul/fiica lui cutărescu, eşti un elev ca toţi ceilalţi elevi. Nu mai contează dacă tac-tu e cioban sau magnat, pentru că toţi sunt îmbrăcaţi la fel. Sunt perfect de acord cu tine că statul ar trebui să ofere gratuit uniforme tuturor elevilor, indiferent de veniturile părinţilor, dar să le facă obligatorii. Sigur, vor exista uniforma de toamnă-iarnă şi uniforma de primăvară-vară, ca să nu moară plodul de cald vara la 35 de grade cu cămaşa şi sacoul pe el.

,,Ai dat un exemplu stupid cu Coreea de Nord," ai inteles aluzia, daca nu, iti explic. Fa un sondaj in 5 licee, cu 100 de elevi de clasa a 11-a, ca aia sunt intermediari, nici nu au inceput liceul si nici nu l-au terminat. Sa zice ca din 20 dintr-o clasa, 5-8, cu exagerare ar fi de acord cu purtarea uniformei. Si aluzia legata de Coreea lui Kim e ca am fi obligati sa purtam acele uniforme, nu ca asa am vrea noi si dupa vor fi acceptate si de celelalte generatii fara ca nimeni sa mai zica nimic.

,,Nu mai contează dacă tac-tu e cioban sau magnat, pentru că toţi sunt îmbrăcaţi la fel." diferenta dintre clase sa ramana, cu sau fara uniforma ala banii tot vor face diferenta.

 

Numele tău: Stefan
Poziţia ta: Contra
Contrez poziţia lui:Seether
Contraargument 1: 

Ai vrea putin fascism asa prin scoli nu? Antonescu pare un erou in ochii tai, eroul care ne-a salvat tara de la pieire, Traiasca Maresalul sau Glorie eterna Maresalului, parca asa era nu? nu mai stiu. Exact mentalitatea aia de imbacsit, daca femeile se imbraca intr-un anumit fel, sumar, sunt curve si merita abuzate nu? Ok n-ai zis de partea cu abuzul dar daca ai fi avut o colega ce se imbraca sumar si ar fi fost violata sau agresata sexual, dptdv, ar fi meritat ce i s-a intamplat? macar putin asa, a? 

Contraargument 2: Folosirea telefoanelor in timpul orei? Sa cauti o informatie sunt perfect de acord, sa nu stai ca nesimtitu pe fb sau sa asculti muzica in casti. 

Alte precizări: - ,,nu sa se imbrace ca niste curve.'' retrage asta, iar daca n ai vazut curve decat pe PornHub, sa stii ca nu se imbraca chiar atat de indecent, de ceva timp. Esti la fel ca bunica-mea care atunci cand aveam barba de vreo 10 cm imi tot zicea ca arat ca un preot si ca ar trebui sa ma barbieresc, adica ai crescut cu anumite valori si efectiv nu vrei sa te adaptezi la viata de acum.

 

Edited by Kayac
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Kayac said:

aluzia legata de Coreea lui Kim e ca am fi obligati sa purtam acele uniforme, nu ca asa am vrea noi

Minorii nu au dreptul de a decide nimic, asta e ideea. Ar fi stupid să întrebi un copil de 11 ani dacă e de acord cu ceva sau nu.

4 hours ago, Kayac said:

cu sau fara uniforma ala banii tot vor face diferenta

Păi tocmai asta e problema, banii nu trebuie să facă diferenţa când vine vorba de educaţie. Toţi trebuie să aibă acces gratuit şi obligatoriu la educaţie, şi să aibă şanse egale la o notă corectă.

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Minorii nu au dreptul de a decide nimic, asta e ideea. Ar fi stupid să întrebi un copil de 11 ani dacă e de acord cu ceva sau nu.

Păi tocmai asta e problema, banii nu trebuie să facă diferenţa când vine vorba de educaţie. Toţi trebuie să aibă acces gratuit şi obligatoriu la educaţie, şi să aibă şanse egale la o notă corectă.

Nu la asta ma refeream, intr-un fel toti avem acces la educatie, ca statul ar trebui sa plateasca absolut toate cheltuielile necesare incepand cu gradinita si termanand cu sistemul universitar ca tinerii sa ramana in tara, asta e altceva dar nu se respecta nici macar in tarile dezvoltate. In tarilea alea stim toti ca facultatea de costa cat un apartament in centru bucurestiului sau o chirie pe un an in Cluj.

,,Ar fi stupid să întrebi un copil de 11 ani dacă e de acord cu ceva sau nu" exagerezi si stii si tu asta. In ceea ce nu tine de integritatea, sanatatea si viitorul lui(aici trebuie doar sa l sfatuiesti, nu sa i impui), copilul ar trebui sa aiba drept de alegere. Daca mergi pe princiul ala ca parintii ar trebui sa aleag viitorul copilului ca ei stiu mai bine, hai sa oprim discutia aici. 

Edited by Kayac
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kayac said:

In ceea ce nu tine de integritatea, sanatatea si viitorul lui(aici trebuie doar sa l sfatuiesti, nu sa i impui), copilul ar trebui sa aiba drept de alegere

Tocmai, uniforma ţine de viitorul lui.

2 hours ago, Kayac said:

Daca mergi pe princiul ala ca parintii ar trebui sa aleag viitorul copilului ca ei stiu mai bine, hai sa oprim discutia aici

Ăsta e principiul legal :D

Link to comment
Share on other sites

On 11/19/2020 at 3:01 PM, Kayac said:

Ceva ce ar ajuta cu sigutanta ar fi un ajutor acordat parintilor, tuturor, la inceput de an scolar, un card ce poate fi folosit doar in magazinele mari de haine cu un buget alocat, 500 de lei de exemplu desi e infim pentru cat are un copil nevoie, pentru haine. Toti elevii ar trebui sa primeasca bursa in functie de medii, astfel ii inveti de mici ca vor primi bani pentru cat vor munci si pe langa asta si rata abandonului scolar ar fi mai mica.

Periculosule, prea multe subiecte de dezbateri ai deschis, pe lângă dezbaterea de bază ai mai băgat 2 subiecte de dezbatere când vor să închidă topicul: ajutor din bani publici pentru achiziționarea uniformelor școale obligatorii (cu discuție și asupra posibilei sume alocate) și dacă elevii ar trebui să primească burse în funcție de medii.

 

Că tot ai zis că un copil ar trebui să poată decide viitorul său, copii dispun de această posibilitate totuși dispun de ea în limita îngrădirilor puse de părinți, școli și societate. Nici măcar un adult nu este liber 100% întrucât tot plătești impozite, tot are anumite obligații și responsabilități în calitate de cetățean, tot se supune autorităților și tot așa și asta nu se face pentru a nu-i permite să decidă viitorul său și ce vrea să facă în viață, ci îi se impun astfel de conduite deoarece permit să funcționeze societatea într-o manieră mai armonioasă și organizată. Aici am putea încadra și uniformele școalare - întrucât țin de ordine și organizare. 

 

Nu faci școală 16 de ore pe zi încât purtarea uniformii să-ți ucidă partea aristică sau creativă pe care ai avea-o, ci școala durează 8 ore pe zi - timp în care te supui normelor școlii - celelalte 8 ore libere poți experimenta acasă cât vrei și inclusiv, odată ce dai Bacalaureatul cu doamne ajută, greu și vai și chin și Salam la radio, poți face din acest hobby al tău o profesie. Dacă stai și te gândești, școala tot dezvoltă creativitatea copiilor: opere de beletristică, educația plastică, educația tehnologică și tot așa mai departe.

 

Argumentele contra precum că ar ucide creativitatea sunt 0, deoarece această creativitate e strict ceva ce țin de fashion și să o dai în fashion e un hobby. Sau cum, dacă am ca hobby să cânt la saxofon trebuie să mi se permită să vin cu el la școală, sau dacă ca hobby îmi place să călăresc calul vin cu el la școală, să mă manifest.

”Self-expression”? La școală îți arăți cine ești pe plan academic. Acasă te duci și îi arăți cui vrei ce te duce capul și ce-ți place, ce te interesează și ce gusturi ai. 

”Copii nu se vor simți comod”? Păi, să-i bată dracul. Că nici mie nu-mi place, nu-mi era comod să mă duc la școală și să ascult 5 ore cursuri și discipline însă acum după câțiva ani parcă aș fi dorit să fiu impus să stau 12 ore. 

 

 

PS Decât să bagi o ”manifestare” AKA un ”flexin'” cu banii mamei investiți în noile tale Nike-uri, mai degrabă bagi un ”flexing” arătând că poți numi măcar un roman la română. Pro uniforme.

Link to comment
Share on other sites

On 12/14/2017 at 7:30 PM, LEWA said:

De cele mai multe ori e incomodă, vara cel puțin, TE SUFOCI de cald

Și la mine se sufocă coaiele vara, de căldură. Îmi transpiră la greu. Însă ce ne facem, așa e situația climatică

Vin în maiou și tot transpir. Poate închidem școala că se sufocă domnul.

Edited by who is this boi
Nici nu încep cu neplăcutul cămeșilor deoarece el doar la nunți a văzut așa ceva...
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, who is this boi said:

Periculosule, prea multe subiecte de dezbateri ai deschis, pe lângă dezbaterea de bază ai mai băgat 2 subiecte de dezbatere când vor să închidă topicul: ajutor din bani publici pentru achiziționarea uniformelor școale obligatorii (cu discuție și asupra posibilei sume alocate) și dacă elevii ar trebui să primească burse în funcție de medii.

 

Că tot ai zis că un copil ar trebui să poată decide viitorul său, copii dispun de această posibilitate totuși dispun de ea în limita îngrădirilor puse de părinți, școli și societate. Nici măcar un adult nu este liber 100% întrucât tot plătești impozite, tot are anumite obligații și responsabilități în calitate de cetățean, tot se supune autorităților și tot așa și asta nu se face pentru a nu-i permite să decidă viitorul său și ce vrea să facă în viață, ci îi se impun astfel de conduite deoarece permit să funcționeze societatea într-o manieră mai armonioasă și organizată. Aici am putea încadra și uniformele școalare - întrucât țin de ordine și organizare. 

 

Nu faci școală 16 de ore pe zi încât purtarea uniformii să-ți ucidă partea aristică sau creativă pe care ai avea-o, ci școala durează 8 ore pe zi - timp în care te supui normelor școlii - celelalte 8 ore libere poți experimenta acasă cât vrei și inclusiv, odată ce dai Bacalaureatul cu doamne ajută, greu și vai și chin și Salam la radio, poți face din acest hobby al tău o profesie. Dacă stai și te gândești, școala tot dezvoltă creativitatea copiilor: opere de beletristică, educația plastică, educația tehnologică și tot așa mai departe.

 

Argumentele contra precum că ar ucide creativitatea sunt 0, deoarece această creativitate e strict ceva ce țin de fashion și să o dai în fashion e un hobby. Sau cum, dacă am ca hobby să cânt la saxofon trebuie să mi se permită să vin cu el la școală, sau dacă ca hobby îmi place să călăresc calul vin cu el la școală, să mă manifest.

”Self-expression”? La școală îți arăți cine ești pe plan academic. Acasă te duci și îi arăți cui vrei ce te duce capul și ce-ți place, ce te interesează și ce gusturi ai. 

”Copii nu se vor simți comod”? Păi, să-i bată dracul. Că nici mie nu-mi place, nu-mi era comod să mă duc la școală și să ascult 5 ore cursuri și discipline însă acum după câțiva ani parcă aș fi dorit să fiu impus să stau 12 ore. 

 

 

PS Decât să bagi o ”manifestare” AKA un ”flexin'” cu banii mamei investiți în noile tale Nike-uri, mai degrabă bagi un ”flexing” arătând că poți numi măcar un roman la română. Pro uniforme.

Excelent comentariu, ai spus multe lucruri pe care le gândesc dar nu mi-a venit să le scriu. Mai ţin dezbaterea deschisă o perioadă.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, who is this boi said:

Periculosule, prea multe subiecte de dezbateri ai deschis, pe lângă dezbaterea de bază ai mai băgat 2 subiecte de dezbatere când vor să închidă topicul: ajutor din bani publici pentru achiziționarea uniformelor școale obligatorii (cu discuție și asupra posibilei sume alocate) și dacă elevii ar trebui să primească burse în funcție de medii.

 

Că tot ai zis că un copil ar trebui să poată decide viitorul său, copii dispun de această posibilitate totuși dispun de ea în limita îngrădirilor puse de părinți, școli și societate. Nici măcar un adult nu este liber 100% întrucât tot plătești impozite, tot are anumite obligații și responsabilități în calitate de cetățean, tot se supune autorităților și tot așa și asta nu se face pentru a nu-i permite să decidă viitorul său și ce vrea să facă în viață, ci îi se impun astfel de conduite deoarece permit să funcționeze societatea într-o manieră mai armonioasă și organizată. Aici am putea încadra și uniformele școalare - întrucât țin de ordine și organizare. 

 

Nu faci școală 16 de ore pe zi încât purtarea uniformii să-ți ucidă partea aristică sau creativă pe care ai avea-o, ci școala durează 8 ore pe zi - timp în care te supui normelor școlii - celelalte 8 ore libere poți experimenta acasă cât vrei și inclusiv, odată ce dai Bacalaureatul cu doamne ajută, greu și vai și chin și Salam la radio, poți face din acest hobby al tău o profesie. Dacă stai și te gândești, școala tot dezvoltă creativitatea copiilor: opere de beletristică, educația plastică, educația tehnologică și tot așa mai departe.

 

Argumentele contra precum că ar ucide creativitatea sunt 0, deoarece această creativitate e strict ceva ce țin de fashion și să o dai în fashion e un hobby. Sau cum, dacă am ca hobby să cânt la saxofon trebuie să mi se permită să vin cu el la școală, sau dacă ca hobby îmi place să călăresc calul vin cu el la școală, să mă manifest.

”Self-expression”? La școală îți arăți cine ești pe plan academic. Acasă te duci și îi arăți cui vrei ce te duce capul și ce-ți place, ce te interesează și ce gusturi ai. 

”Copii nu se vor simți comod”? Păi, să-i bată dracul. Că nici mie nu-mi place, nu-mi era comod să mă duc la școală și să ascult 5 ore cursuri și discipline însă acum după câțiva ani parcă aș fi dorit să fiu impus să stau 12 ore. 

 

 

PS Decât să bagi o ”manifestare” AKA un ”flexin'” cu banii mamei investiți în noile tale Nike-uri, mai degrabă bagi un ”flexing” arătând că poți numi măcar un roman la română. Pro uniforme.

,,periculosule" ? Unde? Ce te-a facut sa zici asta?

Taxele si impozitele nu prea te opresc, mai greu sa le platesti dar cred ca stii la ce ma refer, ca doar ai platit la viata ta, taxe si impozite si din salariul tau parca 15% se duc catre un angajat al statului, dar asta o stii si nu tre sa ti-o mai spun  eu.

Limite impuse de societate exista, tare mi-a pasat de ele.

Ordine si organizare, esti aproape de 2021, cui ii mai pasa de uniformele pe care le mai purtau cu mandrie doar parintii nostrii ca asa le zicea partidu, sa fie mandri de uniforma pe care o poarta.

Ce dezvolta sistemul educational din RO, creativitatea? Aici glumesti si inteleg gluma.

,,PS Decât să bagi o ”manifestare” AKA un ”flexin'” cu banii mamei investiți în noile tale Nike-uri, mai degrabă bagi un ”flexing” arătând că poți numi măcar un roman la română. Pro uniforme." Ba, poate ai dus lipsa de anumite lucruri in copilarie, asa pare, nu stiu. Eu am dus, intr-o perioada, 2009-2011 si o sa tin mereu minte vremurile alea, dar nu l-am dispretuit pe cel ce-si ,,flexa" Nike-urile sau telefonu, iar atunci cand sitia si-a revenit mi-am ,,flexat" cat de tare am putut Jack&Jones ii si inca fac asta, ca sa-mi amintesc de vremurile de atunci si sa stiu ce am de evitat. 

Practic si din punctul meu de vedere n-ai avut nimic concret de spus, bine, tu crezi ca tot ce-ai spus este incredibil si trebuie luat ca atare, mie mi se pare ca vad acolo ceva gol si fara sens. 

 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, BIS aka OldNab said:

Excelent comentariu, ai spus multe lucruri pe care le gândesc dar nu mi-a venit să le scriu. Mai ţin dezbaterea deschisă o perioadă.

Nu ti-a venit sa scrii ca nu le gandeai, e firesc  sa il pledam pe cel care are aceeasi opinie cu a noastra. E greu sa ne formam propria gandire si de asta luam exemple de la altii. 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Kayac said:

iar atunci cand sitia si-a revenit mi-am ,,flexat" cat de tare am putut Jack&Jones ii si inca fac asta, ca sa-mi amintesc de vremurile de atunci si sa stiu ce am de evitat.

asta e suficient ca să nu mai continuăm discuția.

 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Kayac said:

Nu ti-a venit sa scrii ca nu le gandeai, e firesc  sa il pledam pe cel care are aceeasi opinie cu a noastra. E greu sa ne formam propria gandire si de asta luam exemple de la altii. 

Aşa o fi în cazul tău, nu generaliza pentru toată lumea.

 

Dacă mai sunt şi alte persoane care au o opinie, îi rog să dea un Reply cât mai rapid, altfel voi declara dezbaterea închisă în curând.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, who is this boi said:

asta e suficient ca să nu mai continuăm discuția.

 

Bine-mi pare.

@BIS aka OldNab m-ai facut, mi-ai zis-o.

@BIS aka OldNab @who is this boi @Genghis Khan 

Propun o dezbatere publica pe youtube ca platforma pe tema uniformei obligatorii, vaccinarii obligatorii, migratiei si mai alegeti si voi alte teme. Ar putea fi si ceva caritabil avand in vedere ca totusi ar intra ceva oameni de pe b-zone.

Edited by Kayac
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Kayac said:

Bine-mi pare.

@BIS aka OldNab m-ai facut, mi-ai zis-o.

@BIS aka OldNab @who is this boi @Genghis Khan 

Propun o dezbatere publica pe youtube ca platforma pe tema uniformei obligatorii, vaccinarii obligatorii, migratiei si mai alegeti si voi alte teme. Ar putea fi si ceva caritabil avand in vedere ca totusi ar intra ceva oameni de pe b-zone.

Cred că uiţi că eşti pe o comunitate de gaming :))

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Cred că uiţi că eşti pe o comunitate de gaming :))

:)) haha, ha, haha, parca aceasta categorie era dedicata dezbaterilor. Da bine, e dedicata cui vrem noi daca ceva nu ne convine nu?

N ai raspuns sa ce am zis legat de dezbatere.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Kayac said:

:)) haha, ha, haha, parca aceasta categorie era dedicata dezbaterilor. Da bine, e dedicata cui vrem noi daca ceva nu ne convine nu?

N ai raspuns sa ce am zis legat de dezbatere.

Eu nu am nicio problemă, putem dezbate cât vrei, dar nu văd de ce ar fi urcată pe YouTube.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Kayac said:

Propun o dezbatere publica pe youtube ca platforma pe tema uniformei obligatorii, vaccinarii obligatorii, migratiei si mai alegeti si voi alte teme. Ar putea fi si ceva caritabil avand in vedere ca totusi ar intra ceva oameni de pe b-zone.

ghitzăXx2003.FARAONUL care dă numai 3/3 la waruri aka #majie așteaptă cu nerăbdare să asculte dezbateri politice pe YouTube

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, who is this boi said:

ghitzăXx2003.FARAONUL care dă numai 3/3 la waruri aka #majie așteaptă cu nerăbdare să asculte dezbateri politice pe YouTube

 

Acum am inteles de ce romanii ii dispretuiesc pe fratii de peste prut ,,Hobbies:să uploadez pozele participanților la Mr/Miss B-Zone pe onlyfans'', e bun inceputul, asa incep si aia de la voi de-si aduc femeile prin Ro si pe strazile din vest.

Consider ca orice discutie trebuie incheiata aici, nu esti savuros in insulte, nu poti dezbate un subiect fara sa vorbesti clar pe subiect si cred ca ai o oarecare deficienta de atentie. In loc sa dezbatem un subiect incercam sa ne jignim. Mai nou sa dai 3/3 la war poate fi considerat o jignire, ala e scopul acelui om, sa dea 3/3, care ar fi problema ta? N-am reusit sa dau niciodata 3/3 pe jocu asta, da o sa-mi fac un scop din asta iar vanatoarea o sa o las o perioada, degeaba stii sa tragi cu arbaleta daca nu le ai cu Deagle-u.

,,ghitzăXx2003.FARAONUL'' daca chiar te ducea capul pe cat vrei sa pretinzi ai fi putut fi mai inventiv aici.

Location: Barcelona? Poate Basarabeasca, frumos raion din RM. Si daca chiar traiesti in Barcelona, tot dai impresia ca din Basarbeasca scrii ce scrii.

E clar ca nici cu tine si nici cu Bis nu se poate purta o discutie decat pe un forum, iar asta numai discutie/ dezbatere nu se poate numi. Intoarce-te la vandutul de tigari prin camin sau piratarea pozelor pe site-uri pentru adulti, o sa fii un fel de Karl Lagerfeld al Moldovei.

 

Poate ar trebui T/C, e clar ca in loc sa dezbatem ceva, moldovenii au crezut ca e de galseava sa bataii. N-o sa stau sa pun diacritice de dragul de a le pune.

Edited by Kayac
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kayac said:

Acum am inteles de ce romanii ii dispretuiesc pe fratii de peste prut ,,Hobbies:să uploadez pozele participanților la Mr/Miss B-Zone pe onlyfans'', e bun inceputul, asa incep si aia de la voi de-si aduc femeile prin Ro si pe strazile din vest.

Consider ca orice discutie trebuie incheiata aici, nu esti savuros in insulte, nu poti dezbate un subiect fara sa vorbesti clar pe subiect si cred ca ai o oarecare deficienta de atentie. In loc sa dezbatem un subiect incercam sa ne jignim. Mai nou sa dai 3/3 la war poate fi considerat o jignire, ala e scopul acelui om, sa dea 3/3, care ar fi problema ta? N-am reusit sa dau niciodata 3/3 pe jocu asta, da o sa-mi fac un scop din asta iar vanatoarea o sa o las o perioada, degeaba stii sa tragi cu arbaleta daca nu le ai cu Deagle-u.

,,ghitzăXx2003.FARAONUL'' daca chiar te ducea capul pe cat vrei sa pretinzi ai fi putut fi mai inventiv aici.

Location: Barcelona? Poate Basarabeasca, frumos raion din RM. Si daca chiar traiesti in Barcelona, tot dai impresia ca din Basarbeasca scrii ce scrii.

E clar ca nici cu tine si nici cu Bis nu se poate purta o discutie decat pe un forum, iar asta numai discutie/ dezbatere nu se poate numi. Intoarce-te la vandutul de tigari prin camin sau piratarea pozelor pe site-uri pentru adulti, o sa fii un fel de Karl Lagerfeld al Moldovei.

 

Poate ar trebui T/C, e clar ca in loc sa dezbatem ceva, moldovenii au crezut ca e de galseava sa bataii. N-o sa stau sa pun diacritice de dragul de a le pune.

N-o să stau să văd cum îţi baţi joc de basarabeni. Avertisment pentru atac la persoană, data viitoare iei direct warn + suspend.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.