Jump to content

[B-Zone battle] richter vs Matt


richter
 Share

Recommended Posts

V1

B3AbpSu.jpg

V2

YN06WN3.png

  • Fiecare vot trebuie argumentat, în caz contrar votul va fi anulat. Voturile mai pot fi anulate daca un designer considera ca argumentul adus nu este unul solid.
  • Cel care primește 6 voturi sau 3 voturi consecutive câștigă.

​START VOT.

Link to comment
Share on other sites

O să votez lucrarea cu numărul 2, dacă aș avea o firmă, cu siguranță n-aș lua lucrarea cu numărul 1, mai mult te-ai axat pe background, acel logo de jos este doar un simplu avion și ai pus un text, nimic mai mult, pe când, v2, îmi place idea ta, modul tău de lucru, după cum am spus, cu siguranță aș fi ales v2 pentru firma mea.

Link to comment
Share on other sites

În mare, ambele lucrări sunt reuşite. Felicitări. Dar dacă ar fi să aleg, aş alege varianta a doua deoarece este un logo foarte bine făcut, îmi place foarte mult ce ai reuşit să faci şi se potriveşte foarte bine cu textul secundar. Iar la prima varianta, te-ai axat foarte mult pe background, a ieşit super şi la tine, dar merg cu v2 fiindcă a reuşit să creeze ceva mai complex şi specfică temei, LOGO simplu. Sper să mai fie în viitor şi battleuri pe logo, nu doar pe avatare. Felicitări încă odată amândurora.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.