Jump to content

ASUS lansează ultrabook-urile UX430 şi UX530 în România


Recommended Posts

ASUS a anunţat disponibilitatea pe piaţa din România a două noi modele de ultrabook-uri high-end: ZenBook UX430 şi UX530. Acestea vin cu specificaţii tehnice puternice în carcase foarte subţiri, care le recomandă pentru portabilitate crescută şi productivitate mobilă oriunde. Evident, preţurile sunt pe măsura portabilităţii, iar port-urile de conectivitate sunt limitate, pentru a păstra profilul subţire al carcasei.

 

 

zenbook-ux430-lightweight-13in-chassis-w

 

 

UX430 este un ultrabook cu display de 14” mat cu dimensiuni mai degrabă întâlnite în trecut pe laptop-uri de 13”. Acest lucru este posibil datorită ramei foarte subţiri din jurul ecranului, raportul ecran corp fiind de 80%. La baza acestui model stă un procesor Intel Core i7 ULV din generaţia a şaptea (Kaby Lake), care este alăturat unui cip grafic dedicat NVIDIA GeForce 940 MX, până la 16 GB memorie RAM şi SSD-uri de până la 512 GB.

 

 

zenbook-ux430-the-thinnest-ever-zenbook-

 

 

Alimentarea se face printr-un conector USB Type-C, iar acumulatorul de 50 Wh este recomandat pentru 9 ore de utilizare. La capitolul conectivitate ASUS a integrat un port USB 3.1 Type-A, un port micro HDMI şi un cititor de carduri SD. Acest model cântăreşte doar 1,25 kg (fără încărcător) şi se livrează în partru variante de culoare: Royal Blue şi Rose Gold cu un strat de litografie nanoimprimată şi Quartz Grey şi Simmer Gold cu finisaje metalice sablate.

 

 

zenbook-ux430-exquisite-nano-imprinted-c

 

 

Modelul UX530 beneficiază de capabilităţi similare cu modelul UX430, însă beneficiază de un ecran de 15,6”, pentru cei care au nevoie de mai mult spaţiu de lucru. Acesta măsoară 16,9 mm în grosime, cântăreşte 1,63 kg şi schimbă cipul grafic 940 MX de la NVIDIA cu un GeForce GTX 950, acesta fiind capabil să ruleze chiar şi câteva jocuri video mai puţin pretenţioase.

 

UX430 este disponibil chiar acum, preţul său pornind de la 4450 lei, în variantă cu procesor Intel Core i5 şi placă video integrată, în timp ce modelul UX530 porneşte de la 5.100 lei. Acesta din urmă va fi disponibil înainte de sfârşitul lunii mai în magazinele de specialitate din România.

Sursa: http://www.go4it.ro/laptopuri/asus-lanseaza-ultrabook-urile-ux430-si-ux530-in-romania-16282429/

Edited by Zabar DerecKMOCANU
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.