Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Teste de neimaginabile practicate pe noul telefon Samsung Galaxy S8


JustinTM
 Share

Recommended Posts

In acest video puteti sa vedeti ce telefon merita sa cumparati. Telefonul dupa cum se poate vedea in video-ul urmator rezista la toate probleme care is sar in cale, este un telefon foarte dur cu un design foarte frumos, dar putin copiat cu meniul de la Allview

 Va recomand cu incredere sa il achizionati.

Edited by JustinTM
Link to comment
Share on other sites

@JustinTM Multumim pentru postare, dar din pacate nu ai minimul de posturi la actual pentru a putea posta topicuri informative in aceasta sectiune; dar nici minimul de caractere ci anume 900. Poti observa mai jos cele doua reguli pe care nu le-ai respectat, drept urmare vei fi sanctionat cu un avertisment verbal.

1. Postarea gadgeturilor și aplicațiilor este permisă tuturor membrilor comunității care au profil pe forum cu minim 100 de postari în cadrul forumului. Nerespectarea acestei reguli se sancționeaza cu1 avertisment verbal.

9. O postare trebuie să conțină minim 900 caractere și maxim 4400 caractere. Pentru numărarea acestora sugerăm Syms.Ro. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu 1 avertisment verbal.

 

Topic CLOSED!

Edited by DerecK
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.