Jump to content

Bug Motor - Ma teleporteaza in alta parte a mepei

DareDeviI

Recommended Posts

Nick-ul tau: FaLLeNN

Server: RPG4
Descrierea bugului: Dau F la motor, fie de factiune (Avispa Rifa) fie NRG personal si sunt unele momente in care ma baga sub mapa, dupa care incep sa cad si ma teleporteaza fara nrg in alta parte a mapei. De exemplu, acum 10 min. eram lacasa 316 (Rockshore West LV) si am dat F la NRG. Am cazut si m-a teleportat fara acesta la Verona Beach, langa Tag 2 de pe /clanzones.
Screenshot(s): Nu am, imi trebuie video. Voi incerca de mai multe ori pana ma teleporteaza iar si voi filma. Acum 2 saptamani eram la HQ (Rifa) si am dat F la PCJ la HQ (in timpul war-ului), am cazut prin mapa si m-a teleportat undeva in zona Palisades SF. Incerc sa revin cu o dovada.

Cer ca acest topic sa fie inchis. Am sa mai incerc sa prin momentul cu acest bug si voi creea iar un topic. Multumesc pentru intelegere. Adi, poate poti rezolva ceva asa, daca reusesti. Sanatate!

• Adi007 locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.