Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Galaxy S8 va primi suport pentru Daydream VR


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Samsung Galaxy S8 este probabil cel mai bine dotat smartphone de pe piaţă, însă duce lipsă de câteva lucruri pe partea software. De exemplu, noul dispozitiv nu este compatibil cu platforma VR Daydream, în ciuda faptului că are hardware-ul necesar să o susţină şi oferă oricum suport pentru soluţia proprietară Gear VR. Se pare însă că Samsung nu ignoră evoluţia Daydream, promiţând suport oficial pentru viitorul apropiat.

 

home-phones-640.jpg?width=640&height=360
 

Momentan Daydream VR este disponibil doar pe dispozitivele Pixel, alţi producători precum Huawei şi LG promiţând suport pentru platforma VR Google în trecut. Samsung Galaxy S8 va fi probabil primul dispozitiv produs de un partener care va putea folosi headset-ul şi software-ul Daydream, fiind totodată şi dispozitivul cu cel mai calitativ ecran de pe piaţă, lucru care va duce la o experienţă VR de calitate superioară.

 

Actualizarea software va fi lansată în cursul acestei veri, însă nu a fost anunţată o dată exactă la care să ne aşteptăm la asta. Pentru a folosi Daydream VR, este necesară cumpărarea headset-ului separat, care este listat pe magazinul Google la 99 de dolari. Acesta vine într-o carcasă acoperită cu material textil şi cu un elastic pentru susţinere, cât şi cu un controller cu senzori de mişcare, folosit pentru a interacţiona cu conţinutul afişat.

 

Acum că Oculus VR a pierdut un proces în faţa Zenimax pentru tehnologia Oculus Rift, iar Zenimax îşi îndreaptă ţinta spre Samsung pentru Gear VR, probabil că Samsung caută alternative în cazul în care va trebui să renunţe la parteneriatul cu Facebook pentru acest tip de tehnologie.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.