Jump to content

Huawei prezintă noua serie MateBook


Recommended Posts

Concepute pentru utilizatorii cu un stil de viaţă alert, Huawei MateBook X, MateBook E şi MateBook D completează oferta de portabile a companiei. Promiţând să redefinească intersecţia dintre dispozitive mobile şi computere personale, acestea integrează ultimele noutăţi în materie de tehnologie, ajutând utilizatorii să rămână conectaţi în orice situaţie.

 

huawei-matebook-x-0.jpg?width=640&height
 

Noile modele din gama MateBook se remarcă prin:

  • Huawei MateBook X:  Este un notebook de 13” cu design modern şi practic, oferind un raport ecran-carcasă de 88% şi margini de 4,4 mm. Portabilul foloseşte o configuraţie cu procesor Intel Core i7 sau i5, sistem audio Dolby Atmos şi buton de pornire pe baza amprentei, care integrează un procesor independent criptat.
  • Huawei MateBook E: Notebook-ul 2 în 1 cu un design elegant şi cu un raport ecran-carcasă de 84%, încorporează noua tastatură Folio cu unghi de rotire maxim de 160°, ecran 2K şi un procesor Intel Core i5 sau m3 de generaţie a 7-a.
  • Huawei MateBook D: Este un notebook de 15,6” cu raport ecran-carcasă de 83% şi un unghi de vizualizare de 178°, dotat cu procesor Intel Cor i7 sau i5 de a 7-a generaţie, GPU NVIDIA GeForce 940MX şi sistem audio Dolby Atmos.

Beneficiind de tehnologia Space Cooling, cu material de microcapsulare, Huawei X este un notebook de 13” fără sistem de ventilaţie dar cu procesor Intel de generaţie a şaptea, disponibil în trei variante de culori: Prestige Gold, Space Gray şi Rose Gold. În plus, acesta încorporează un ecran protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 2K şi o baterie de 41.4Wh (5449mAh). De asemenea, este primul PC cu sistem audio Dolby Atmos şi cu difuzoare concepute în colaborare cu Dolby.

 

huawei-matebook-x-fingerprint.jpg?width=
 

Huawei E permite rotirea ecranului până la 160°. Portabilul este disponibil în variantele de culoare albastru, roz şi maro şi prezintă îmbunătăţiri pentru modul de andocare, faţă de varianta anterioară. Tableta suportă tehnologiile Dolby Audio Premium pentru o experienţă audio la calitate superioară, sistem de utentificare pe bază amprentă cu procesor independent criptat şi include o baterie de 33.7 Wh (4430mAh).

 

Huawei D este un notebook de 15,6” măsurând 16,9 mm grosime, cu o margine de 6,2 mm şi raport ecran-carcasă de 83%, ideală pentru utilizarea multimedia. Aceasta este confecţionată din aliaj de aluminium şi este disponibilă în trei variante de culori: Space Gray, Champagne Gold şi Aurora Blue. Include o tastatură de tip chiclet, sistem de sunet Dolby Atmos şi difuzoare încorporate concepute în colaborare cu Dolby.

 

Cu un procesor de a 7-a generaţie Intel Core i7 sau i5, Huawei D integrează şi sistemul grafic NVIDIA GeForce 940MX cu 2GB GDDR5 memorie video. Bateria de 43.3Wh (3800mAh) completează o experienţa de divertisment asigurând un timp mare de utilizare. Huawei D vine la pachet cu Windows 10 pre-instalat, beneficiind de suport din partea asistentului virtual Microsoft, Cortana, care organizează agenda, caută informaţii şi trimite email-uri şi mesaje.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.