Jump to content

BUG STERGERE ITEME


Remus
 Share

Recommended Posts

Nick: Remus
Descriere bug: Am observat ca daca nu esti pe langa anumite iteme, sistemul nu le poate sterge automat.
World [i](Precizaţi lumea unde se întamplă)[/i]: Survival
Screenshots: Nu este necesar.
Alte precizări: Spre exemplu, astazi la ora 10:00 am aruncat niste iteme pe jos iar la ora 17:00 cand am reintrat erau tot acolo. Sistemul automat de stergere a itemelor functioneaza doar daca se afla un jucator pe langa ele. Nu cred ca este un lucru normal, asa ar putea oricine sa arunce itemele doar ca sa faca lag dupa care sa iasa de pe server si itemele sa ramana tot acolo.
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, TLG EvolutioN said:

Salut. Aici cred că te înșeli. Aseară am aruncat câteva stack-uri de Cobblestone pe lângă casă și sistemul le-a șters.

Sigur ca sistemul ti-a sters stack-urile de Cobblestone daca erai pe langa casa in momentul in care serverul a initiat aceasta functie. Cel mai probabil nu ai fost atent cand am zis ca daca le arunc si ies imediat (si nu este absolut nimeni pe langa ele) sistemul nu le poate sterge. Cine lucreaza la server stie mai bine decat noi cum functioneaza comanda.

Link to comment
Share on other sites

Pai in primul rand, depinde cate ai aruncat, daca sistemul considera ca nu cauzau lag, probabil ca le-a evitat... Sau cine stie ce bug a fost la mijloc dar esti primul de la care aud ca s-a intamplat asa ceva, de cativa ani. Daca imi spui ce iteme ai dat pe jos, poate este o restrictie..

Link to comment
Share on other sites

Iteme pe care le-am adunat cu târnăcop cu silktouch. Gen: Stone, Coal Ore, am mai aruncat și cobblestone. Totuși nu cred că le-a evitat, pentru 2 entități sistemul le șterge, după ce am intrat eu a șters 31 entități.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.