Jump to content

Acer anunţă Nitro 5, un laptop de gaming de buget fără prea multe pretenţii


Recommended Posts

Acer a anunţat un nou laptop de gaming orientat către cei cu bugete limitate, nu foarte diferit faţă de modelul VX15 lansat în urmă cu doar câteva luni, care va ajunte pe piaţă sub numele „Nitro 5”. Acesta va beneficia de hardware pentru gaming fără foarte multe pretenţii, un design mai puţin „ţipător” şi toate port-urile necesare pentru o experienţă de utilizare confortabilă.

 

acer-nitro-5-640.jpg?width=640&height=39
 

Nitro 5 este un laptop de gaming cu display Full HD de 15,6”, care va avea la bază configuraţii cu procesoare Core i5 sau i7 de la Intel, sau APU-uri AMD FX din familiile A10 şi A12. Acestea din urmă cu siguranţă vor veni ca soluţii mai ieftine, alături de cipuri grafice RX550 din familia Radeon. Pentru configuraţiile cu Intel, Acer integrează cipuri grafice NVIDIA GeForce 1050Ti.

Designul nu se îndepărtează foarte mult de cel al lui VX15, fiind însă ceva mai simplist, fără foarte multe artificii de design, în special pe capacul monitorului. Tastatura pare să păstreze formatul modelului anterior, iluminat cu LED-uri roşii, iar trackpad-ul foloseşte un design modern, fără butoane.

 

acer-nitro-5-rear-view02-100723818-orig-
 

Nu în ultimul rând, Nitro 5 va beneficia de două mufe USB 2.0, un USB 3.0, un USB Type-C 3.1 şi un HDMI 2.0. Desigur, vor fi implementate un port Ethernet pentru conxiuni la reţea prin cablu, şi un modul modul WiFi 802.11ac pentru reţele wireless.

 

Preţul lui Nitro 5 nu a fost încă dezvăluit, însă acesta ar putea deveni cel mai ieftin laptop de gaming din oferta Acer. 

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.