Jump to content

Sondaj de opinie


Bone

Ore jucate !  

42 members have voted

  1. 1. Esti de acord cu orele obligatorii pe care trebuie sa le faci lunar in factiune ?

    • Da , este o regula buna.
    • Nu , trebuie scoasa aceasta regula.


Recommended Posts

Salutare tuturor ,  sa trec direct la subiect fara prea multa gargara . Vreau sa facem un "poll' (sondaj de opinie) in legatura cu regula orele jucate lunar pe servar. Toate factiunile au un numar diferit de ore pe care membri trebuie sa il atinga lunar ca sa nu primeasca "rank dowm" , "fw" sau alte sanctiuni . Mie unu aceasta regula mi se pare absolut absurda , deoarece sa fim seriosi , este doar un joc nu? Ma simt obligat sa ma joc , altfel sunt dat afara din factiune. Stiu ca multi o sa spuneti " daca nu ai timp sa joci de ce mai intri in factiuni , etc etc " DA , aveti dreptate in acest aspect,dar atat timp cat eu ca membru imi fac datoria ( raportu ) intru zilnic si nu tin loc ocupat degeaba,de ce sa fiu eu obligat sa fac cele 20 de ore ? Eu acesta luna am avut inactivitate 7 zile,dar mi-am facut raportul in fiecare saptamana , am adunat 12 ore jucate. Nu mi se pare corect ca dupa 4 luni de zile ( aproximativ ) de cand sunt in LSPD sa fiu dat afara, sau sa mi se dea rank down pentru aceasta regula. Pe langa faptu ca suntem 500 de servar acuma, nu ii vad rostu acestei reguli .

 

Lasa si tu un comentariu cu privire la acest subiect , daca esti de acord cu mine si vrei sa fie scoasa aceasta regula , apasa pe + , daca nu, mi-ar placea sa aud varianta ta,de ce sa nu fie scoasa. Multumesc anticipat !!

Link to comment
Share on other sites

Aceasta regula 100% nu va fi scoasa, poate va fi modificata la un numar mai mic de ore. Eu cred ca este ok si 20 de ore, daca tot esti in factiune si iti faci raportul nu faci in acel timp ore jucate? Totusi luna are 30 de zile si cred ca nu este asa de greu sa faci 20 de ore jucate. Dar ar fi cu mult mai bine sa primim o ora jucata la 30 de minute, cum era mai inainte, se facea cu mult mai usor orele si nu era o problema.

Link to comment
Share on other sites

Pe langa faptul ca raportul in factiuni este obligatoriu, mai este si chestiunea cu 20 de ore jucate, care ne da o impresie de comunism (obligatii). Da, este problema jucatorilor inactivi in factiuni datorita orelor, dar nu se poate gasi alta metoda? Cum ar fi sa se mareasca rapoartele de activitate prin care se impune automat activitate mai mare in joc? De asemenea, cred ca acest sistem care este "perfect" nici macar nu iti ofera orele... joci 6 ore si primesti doar 3? Pai ce-i asta? Bataie de joc...

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

1. trebuie să faci 20 ore jucate luna asta ca să nu iei rank down, dacă ești rank 2+, și uninvite, dacă ești rank 1.

2. regula a fost adăugată de voi practic, deoarece voi erați acum câteva luni: "KELTON NU POT INTRA ÎN TAXI CĂ ACOLO SUNT MEMBRII CARE INTRĂ SĂ FACĂ DOAR LOG, FĂ PLIZ CEVA", acuma în prezent: "AM GAGICĂ ÎN HIMALAYA ȘI DE CRESCUT 3 CANGURI ÎN PARIS, NU POT FACE 20 DE ORE, FACEȚI BĂ CEVAAAAAAAAAAAAAA".

3. în caz că nu știai, liderul trebuie să joace 30h în fiecare lună pentru a nu-și pierde funcția, crezi că eu mă plâng?

4. nu-ți place, regatele lu' Olteanu' aka "pe viitor" te așteaptă.

5. nu mă mai lungesc cu comentariul.

6. brb, mă duc să închid reclamații.

 

Link to comment
Share on other sites

Bone, luna asta suntem camarazi de rank down. Trebuie sa recunoasca toata lumea ca astazi este server-ul in situatia in care este (500 de playeri la ora de varf pentru B-zone) din pricina acestei reguli, luati aminte!

Link to comment
Share on other sites

On 5/31/2017 at 6:43 PM, Bone said:

Eu acesta luna am avut inactivitate 7 zile,dar mi-am facut raportul in fiecare saptamana , am adunat 12 ore jucate. Nu mi se pare corect ca dupa 4 luni de zile ( aproximativ ) de cand sunt in LSPD sa fiu dat afara, sau sa mi se dea rank down pentru aceasta regula. Pe langa faptu ca suntem 500 de servar acuma, nu ii vad rostu acestei reguli .

 

Aceeasi problema o am si eu, cum a fost banchetu am avut nevoie de 2 saptamanii de inactivitate, inainte de astea 2 saptamanii am avut o saptamana care era foarte incarcata si nu eram chiar asa sigur sa pun inactivitate. Acum cand am revenit din inactivitate pe data de 27.05.2017 eu nu am cum sa fac 20 de ore, sa nu fiu dat afara din factiune. Acum nu mai ies afara stau numai pe sa:mp sa fac 20 de ore jucate ?

Link to comment
Share on other sites

Deci si ar fii bine, asta nu o sa se intample, pentru ca voi nu vedeti ceea ce vor adminii superiori, adica sa va oblige sa jucati, ca sa aiba jucatori, dar dimpotriva comunitatea se cam duce de rapa, de la ultimele reguli, cam toata lumea pleaca dupa B-zone si merge pe alte servere, akm serios, 20 de ore sa poti app intr-un gang?, spuneti ca este pentru codati, dar ca aveti 5 admini la war si 4 pe sleep nu mai e pentru codati?, pana cand aceste reguli nu o sa se modifice servere-le o sa scada si mai drastic.

Link to comment
Share on other sites

Nu ştiu cu ce ne-ar ajuta cele 20 de ore (obligatorii) dacă oricum ne facem raportul..ăia care au votat "Da" chiar vor sa joace toți ca ei, mult şi bine.

Link to comment
Share on other sites

Ar trebui scoase majoritatea update-urilor din vara trecuta pana acum. Ceea ce trebuie sa ramana cu adevarat sunt doar niste chestii care s-ar putea punte intr-un singur update. Sunt si sisteme foarte reusite printre update-uri de toata jena, cum ar fi indicarea dreptului de predare a unui suspect cu wanted, nedistrugerea tunning-ului dupa distrugerea vehiculelor, indicarea pretului din DS, shied-ul etc. Cele mai deranjante update-uri au fost in lunile martie-april. Atunci a inceput serverul sa scada drastic. Pe vremea asta, anul trecut iti faceai timp sa vii mai repede acasa sa prinzi loc pe server, acum n-ai treaba, 

500 de playeri de facem pe zi e bine. Dupa cum vedeti, dupa toate update-urile care ar trebuie sa faca serverul sa "creasca" l-au deteriorat. Cine este de acord cu mine sa raspandeasca acest post peste tot. Cum a spus si Roxii, ne-am transformat din oameni liberi in prizonieri care alearga dupa ore jucate. Eu ma chinui 3 ore ca sa primesc o ora jucata. Sistemul cu [/playedtime] era perfect. Puteati sa mariti numarul de la 30 la 50 sa zicem, nu sa impuneti un sistem inutil si ineficient. Sper sa fiu auzit si ca acest post sa nu fie locked peste cateva zile. Cam atat am de spus. :)

Link to comment
Share on other sites

Salut..Cred ca acest update cu orele este o adevarata prostie...In primul rand sv a scazut radical din cauza acestor update de acest gen...Cred ca unui player ii este mult mai usor sa joace 30min si sa primeasca o ora jucata,atata timp cat acesta isi face raportul cu ce va deranjeaza orele jucate? Nu trebuie sa il joci fortat,trebuie sa joci din placere..Si oRoxii nu cred ca tie ti-ar convenii sa iti mareasca raportul de activitate mai ales in departamente...Asta de oarece de cand cu aceste update-uri pe /wanted sunt foarte multi suspecti si este bataie pe acestia..De roburi nu mai zic..Este aproape geaba sistemul de rob..Ca sa faci un raport de 90p trebuie sa stai ca un no lifer pentru a termina raportul..

Link to comment
Share on other sites

Eu fac 20 de ore nu asta e problema, insa pentru altii e foarte greu mai ales daca pui si o cerere de inactivitate, datorita acelei reguli a scazut activitatea intregului server, si asta se resimte pentru cei din departamente cand se uita pe lista de suspecti. Iar sistemul de masurare a orelor jucate este de toata jena, intr o zi m-am jucat in jur de 4-5 ore si nu cred ca am crescut doua ore  in total, pentru ca daca ma opresc putin si tastez ceva pe /f sau /c nu mai cresc orele chiar daca eu sunt la PC, aceste update-uri au adus serverul in aceasta situatie pe langa faptul ca numarul de codati e in crestere si mafiile sunt goale pentru ca toti jucatorii cinstiti si-au dat seama ca nu are rost, toate aceste chestii au distrus frumusetea jocului.

Link to comment
Share on other sites

  • XES locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.