Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un avion MiG 21 s-a prăbușit la Constanța. Pilotul s-a catapultat


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Un avion MiG 21 s-a prăbușit la Constanța. Pilotul s-a catapultat. Imagini de la fața locului 418

 

 

 

Un MiG 21 Lancer care aparține Forțelor Aeriene Române s-a prăbușit luni, la câțiva kilometri de aeroportul Kogălniceanu din judeţul Constanţa. Din fericire, pilotul s-a catapultat. Se pare că acesta a anunţat turnul de control că i s-a oprit motorul. 
 

Pilotul avionului de vânătoare MiG 21 LaceR, care s-a catapultat luni dimineaţă în apropiere de aeroportul Mihail Kogălniceanu după ce a raportat turnului de control o defecţiune majoră la motor, în timpul executării manevrelor de aterizare, va fi transferat la un spital din Bucureşti, informează Agerpres.ro.

 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Claudia Tatarici, a anunţat luni după-amiază că medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa au hotărât că pilotul va fi transferat la un spital din Bucureşti, cu un avion. 

 

Aeronava, care se afla în dotarea Bazei 86 Aeriană "Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă", din Feteşti, decolase în jurul orei 10.00 de la Baza Aeriană din Mihail Kogălniceanu pentru a executa o misiune de antrenament în cadrul exerciţiului "Thracian Eagle 2017", ce se desfăşoară în colaborare cu forţele aeriene bulgare. 

 

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), după executarea misiunii, la întoarcerea către Mihail Kogălniceanu, pilotul a raportat o defecţiune majoră la motor, cu deteriorarea parametrilor de funcţionare ai acestuia. 

 

 

SURSE: Antena 3RealitateaProTVZiua VecheBusiness24.

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Un avion MiG 21 s-a prăbușit la Constanța. Pilotul s-a catapultat
  • BIS aka OldNab locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.