Jump to content

Este normal?


TLG Gab

Recommended Posts

Salut, astazi am primit ban de la Sartor pe motiv cheats. Vreau sa va dati si voi cu parerea.

Salut! Ceea ce a gasit D.Sartor acolo era doar un config. Aimul concret nu il am, asa ca nu are cu sa il gaseasca. Intrebarea ce este cu acel config? Raspunsul este simplu, iar cand i-am explicat asta lui Sartor mi-a dat ban direct. Povestea sta asa: I-am zis unui amic sa imi dea si mie GTA-ul lui cu moduri, pentru ca eu nu aveam chef sa il modez. Eu stiam ca are cheats in CLEO, si anume silent aim. I-am zis sa stearga acel cheats, pentru ca nu vreau sa am probleme atunci cand ma joc. Acel cheat odata instalat isi face si un config, el a sters doar cheat-ul nu si configul. Sartor, mai trebuia sa astepti sa explic pana la capat, dar tu ai fost unpic cam nerabdator la aceasta faza. Va pot da si informatii suplimentare. Mai am o intrebare, daca ai stick si il bagi in PC, nu poti sa tragi pe desktop folderul de pe stick, in cazul meu am tras gta de pe stick pe desktop. Poza: http://imgur.com/a/AGo19 Am atata timp jucat pe acest server, nu vreau sa renunt la el. Joc de atata timp, de ce sa bag cheats? Reamintesc cu ACEL config NU MA AJUTA SA DAU MAI BINE.

Poza cu fisierul problema: 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut! Voi incerca sa-ti dau un raspuns competent si nu in bataie de joc. Deci, dupa cum ai spus si tu, aim-ul isi face un config (in cazul codurilor ieftine / de pe net si-l face direct in CLEO, in cazul codurilor cumparate / scriptate bine e diferit). Acel config are numele ce tine de Aimbot care e  un motiv bun si e destul ca sa primesti ban. Cand Sartor a vazut config-ul a fost ca o confirmare pentru el ca tu ai rulat Aimbot-ul si ca ai folosit Aimbot. Nu mai poti face nimic, doar sa tii aceasta intamplare ca o amintire si sa nu mai comiti aceasta greseala in viitor. 

Link to comment
Share on other sites

Noi nu avem cum să confirmăm dacă povestea ta este adevărată sau nu, tocmai din acest motiv regulamentul precizează că orice urmă de cod aflată în PC se sancționează, așadar e responsabilitatea jucătorilor să se asigure că nu au astfel de urme, nu a adminilor să facă pe detectivii și să vadă prin ce metode au ajuns astfel de fișiere în calculatoarele voastre.

 

Dacă am luat-o pe principiul că fiecare a primit fișiere de la altcineva, că a avut cod dar n-a jucat pe b-zone, că e de fapt nu știu ce „proiect pentru școală” sau știu eu ce alte scuze de acest gen, noi n-am mai reuși să banăm deloc jucători care au coduri. Scopul regulamentului e să ne asigurăm că avem jucători corecți pe servere iar responsabilitatea voastră e să ne ajutați să facem asta. Nu ne ajutați dacă aveți astfel de fișiere în calculatoare.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton @Rake sa va explic eu nabletilor

@GabYGaBuTzU ba nebunule, 0pc0d3r face coduri de samp. 

Si dupa cum scrie la description: "Open file or folder". + ca in RecentFilesView iti arata mai exact :):) 

+ ca vad acolo partitia F: =>>> cd, cred ca nu ai cumparat cod de la cn trb only i think ;));))

 "orice urmă de cod aflată în PC se sancționează" adv B-)B-)

@NUSUNTRENKO %-(%-(

Link to comment
Share on other sites

Ba, nu este cod!!!!!!!! Nu ma ajuta sa trag mai bine, nu prezint nici un avantaj fata de ceilalti jucatori. @Kelton este un config, nu ma ajuta la nimic daca nu am si codul propriu zis. Nici macar nu se poate numi cod.

Link to comment
Share on other sites

Din punctul nostru de vedere e un config care vine odată cu un cod. Codul l-ai putut șterge ușor și ai uitat să ștergi și configul. Cum ziceam mai sus, nu suntem detectivi să cercetăm cum a ajuns acel fișier în calculatorul tău. E treaba voastră să vă asigurați că nu găsim așa ceva, nu a noastră.

Link to comment
Share on other sites

@Kelton Mda.... trebuia sa apara si fisierul .cs daca e sa fi avut coduri.

@Botys Ghytza Mane, invata ca vine bacul. Hai ca ma mai joc si eu samp :))) ma duc la cersit sa imi bag 75 lei in paysafe si sa imi iau unban, ca e permanent si mai am contul si de 4 ani

Edit: Daca cumpar unban, se sterge sanctiunea? Adica mai apare in banlog?

Link to comment
Share on other sites

@Kelton Ca sa scap de acele sanctiuni trebuie sa stau 1 an? Spre exemplu au expirat ambele ( am 2 ban-uri, acesta fiind permanent ), adica dupa aprox 1 an, daca mai iau un ban tot pe motivul cheats (renko, aimbot) ala va fi de 30 de zile?

Link to comment
Share on other sites

Ca să-ți expire sancțiunile trebuie să aștepți 1 an pentru fiecare. Dacă după ce-ți expiră primești iar ban pentru cheats va fi de 30 de zile. Dacă nu ți-au expirat (n-a trecut 1 an) și primești din nou, vei primi tot permanent.

Link to comment
Share on other sites

@ValiVITEAZUA fost un ban luat din prostie, oricum nu umblu cu cheats la paintball, dau curat, toti va ofticati cand va dau 3/3, acuma ati scapat de mine, dar ma vei revedea la vara.

Edit: @KeltonMultumesc

NE VEDEM LA VARA GUYSSSSSSSSSSSSSSSSS! Pana atunci ma gasiti pe RPG3 si pe forum,bafta!

Link to comment
Share on other sites

Am observat ca am fost mentionat aici, o cerere de unban e suficienta, nu un topic pentru a iti arata nemultumirea, banul a fost cat se poate de corect:), toate cele bune.

Link to comment
Share on other sites

  • SaRtOR locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.