Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un consilier PSD, beat criţă, a înjurat poliţiştii şi le-a arătat "organul"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Un politician argeşean îşi face reclamă la organ, în faţa organelor: : ,,Nu, mă, că e frumoasă!”

 

 

 

Ridicat de poliţiştii oraşului Mioveni dintr-un bar în care făcea scandal, consilierul local Bogdan Udroiu a sărit să-i bată pe oamenii legii. I-a ameninţat şi înjurat - de la agent până la comandant - şi a făcut un adevărat spectacol la bustul gol în secţia de Poliţie. Ba mai mult, le-a arătat poliţiştilor şi organul genital.

 

 

Bogdan Udroiu are 38 de ani şi este consilier local PSD. Incidentul filmat în secţia de poliţie, ale cărui imagini au ajuns marţi în spaţiul public, s-a întâmplat săptămâna trecută, când poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-un bar din oraş unde politicianul făcea scandal.

 

 

Oamenii legii l-au găsit pe Udroiu în stare de ebrietate şi l-au dus la secţie, pentru audieri. Aici a început spectacolul. Udroiu a început să-i înjure pe poliţişti, să-i ameninţe şi să-i jignească. A vrut chiar să-l bată pe unul dintre agenţi. „Mânca-mi-ai p..a de prăpădit!” i-a spus consilierul poliţistului, după care a continuat show-ul penibil.

 

 

"Referitor la  imaginile apărute în spaţiul public privind intervenţia poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, la data de 5 iunie a.c., la o sesizare primită prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, vă informăm că în urma intervenţiei a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a dispus structurilor competente verificarea modului de intervenţie a poliţiştilor la respectivul eveniment", se arată într-un comunicat transmis de IJP Argeş.  Consilierul, care până astăzi păstorea şi drumurile judeţene, şi-a dat demisia din funcţia deţinută de la Consiliul Judeţean.

 

 

"Vă informăm că, în urma incidentelor în care a fost implicat, domnul Bogdan Udroiu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Regiei Judeţene de Drumuri Argeş", a transmis marţi conducerea Consiliului Judeţean Argeş. Rămâne de văzut dacă şi-o va menţine pe cea de consilier local la Mioveni.

 

 

SURSE: AdevărulHotNewsLibertateaEvenimentul ZileiAntena 3Bitpress.

Edited by BIS aka OldNab
Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Un consilier PSD, beat criţă, a înjurat poliţiştii şi le-a arătat "organul"
  • BIS aka OldNab locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.