Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cristian Boureanu a căzut inert după lovitura primită din partea poliţistului. Imagini noi din incidentul fostului membru PDL


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

VIDEO Momentul în care Cristian Boureanu e pus la pământ de polițist Noi imagini din noaptea scandalului

 

 

 

Momentul în care Cristian Boureanu a fost lovit de polițist a fost filmat. Pe imagini se vede cum agentul ripostează, după ce a fost jignit de fostul politician. După ce Cristian Boureanu a fost arestat pentru ultraj, noi informații au apărut despre polițistul Ovidiu Andrei, care este, la rândul său, este cercetat penal pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

 

Mai mult, pe numele agentului au fost depus mai multe plângeri de către șoferi sau pasageri care ar fi sesizat comportamentul abuziv al acestuia, informează national.ro.

 

Noile imagini făcute publice îl suprind pe Cristian Boureanu, după ce a prins cu portiera degetele de la mâna dreaptă a polițistului care l-a tras pe dreapta. Agentul Ovidiu Andrei i-a arătat fostului politician rănile și i-a spus că i se va întocmi dosar penal pentru ultraj.

 

În imagini se vede cum Cristian Boureanu l-ar fi bruscat pe polițist pe care l-a și jignit. Pe filmare se aude și vocea Laurei Dincă, iubita fostului politican, care îi spune lui Boureanu să nu se mai certe cu polițistul. Atunci, fostul lider PDL l-a jignit din nou pe agent care i-a aplicat un pumn în figură.

 

 

SURSE: Libertateastiripesurse.roAntena 3.

 

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Cristian Boureanu a căzut inert după lovitura primită din partea poliţistului. Imagini noi din incidentul fostului membru PDL
  • BIS aka OldNab locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.