Jump to content

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS va include zombi controlați de către jucători


Adrian28
 Share

Recommended Posts

Dezvoltatorul lui Playerunknown’s Battlegrounds a confirmat via Twitter că studioul lucrează la un nou mod PVP cu zombi pentru deja foarte popularul lor joc.

Anunțul a venit alături de un video scurt cu câteva dintre animațiile și atacurile zombilor.

 

 

Nu se cunoaște încă o perioadă de lansare pentru noul mod de joc, iar dezvoltatorul a spus clar și răspicat că zombii controlați de jucători vor fi disponibili într-un mod separat și că nu vor fi adăugați jocului de bază. În același timp a menționat și că în prezent eforturile sunt concentrate pe optimizarea jocului din stadiul curent, care include noi moduri de a parcurge lumea (cum ar fi posibilitatea de a ne cățăra, sări peste obstacole ceva mai ușor și sări prin ferestre).

 

Este o săptămână mare pentru Battlegrounds, mai ales după ce Microsoft a confirmat luni că jocul de succes de pe PC va sosi exclusiv pe Xbox One, prin programul Game Preview, spre sfârșitul lui 2017, iar în 2018 ca un titlu îmbunătățit pentru Xbox One X.

 

sursă: ign.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.