Jump to content

Far Cry 5 - noi clipuri și informații proaspete (E3 2017)


Adrian28
 Share

Recommended Posts

Similar cu jocurile precedente, jocul de acţiune și aventură se va situa într-un mediu în care jucătorii îl vor putea explora cu diverse vehicule, de la maşini sport la bărci şi avioane. Jocul va include îmbunătăţiri precum un mod complex de creare a personajelor.

 

 

Jucătorii vor putea folosi o varietate uriaşă de arme şi echipament pentru a lupta împotriva inamicilor, precum carabine, pistoale, puşti de vânătoare, lansatoare de rachete, grenade, dar şi arme de luptă corp la corp precum cuţite, furci, topoare, ciocane şi bâte de baseball.

 

Povestea se va desfășura în Hope County, Montana, unde un predicator, pe nume Joseph Seed, îşi va începe ascensiunea în regiune, asumându-şi titlul de "Tată" pentru a controla regiunea cu ajutorul acoliţilor săi, "Heralzii", respectiv Jacob, un veteran de război, John, un avocat, Faith, un pacifist.

 

Jucătorii vor putea recruta localnici care să lupte pentru cauza lor, iar fiecare companion va beneficia de abilităţi şi personalităţi proprii. De asemenea, jucătorii vor putea dresa animale ca în Far Cry Primal şi vor putea pescui. Jocul va include un editor de hărţi, un mod co-op/multiplayer și altele.

 

 

Rezistenţa va fi condusă de Pastorul Jerome, un preot local, Mary May, o barmaniţă, Nick Rye, un pilot fermier, care au obiectivul de a elimina influenţa cultului şi de a clădi un viitor mai bun.

 

Jocul se anunţă cu adevărat sălbatic şi va fi lansat pe 27 februarie, 2018, pe PC, PS4 şi Xbox One.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.