Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Victor Ponta va fi numit secretar general al Guvernului Grindeanu


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

ODAwJmhhc2g9ZTdjZjY3MjA5NjhhYjZlNzJkYzlmZmRkNmM1N2FjNWY=.thumb.jpg

 

 

 

Ponta şi Grindeanu vor fi din nou colegi de Cabinet, doar că de data aceasta rolurile se vor inversa. Potrivit Digi 24, Victor Ponta va fi şeful SGG de la Palatul Victoria.

 

Potrivit informaţiilor Digi24, în cursul zilei s-a aflat la Palatul Victoria, pentru aproximativ o oră şi jumătate, Eugen Teodorovici, un apropiat al lui Victor Ponta şi ex-ministru al Fondurilor Europene. Ministru în Executivul Ponta, la Comunicaţii, a fost la un moment dat şi Sorin Grindeanu.

 

Potrivit News.ro, la această oră premierul Sorin Grindeanuare o  întâlnire cu actualul secretar general al Guvernului, Mihai Busuioc. Numirea lui Ponta se poate face abia după demiterea sau demisia lui Busuioc. 

 

În acelaşi timp, Grindeanu a fost exclus din PSD, decizia fiind luată în această după-amiază, de Comitetul Executiv Naţional. 

 

Ponta a avut mai multe poziţii critice la adresa lui Liviu Dragnea şi a cerut PSD, ieri şi azi, să nu dea jos actualulo Cabinet. Iată ce declara Ponta, în cursul dimineţii de azi, la DigiFM: "Vinovăția lui e că nu e Liviu Dragnea şi că domnul Dragnea nu acceptă pe nimeni altcineva în afară de el însuși și dacă nu poate fi el însuși să nu fie nimeni. Până la urmă e problema PSD, ne sinucidem așa în grup frumos, și ne place. Dar acum Guvernul nu e al PSD-ului, e susținut de PSD, dar Guvernul e al României".

 

 

SURSE: Digi24CotidianulAntena 3LibertateaEuropa FMeBihoreanulGazeta de SudEvenimentulRomânia TVCurierul NaţionalRadio Europa LiberăSputnik.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.