SAMPCAC 0.7.0 Anticheat adăugat pentru serverele de sa-mp. Detalii aici.

Reduceri de Black Friday. Detalii aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Madalin AM

La timp pentru Jocurile Olimpice: Tokyo vrea să aibă taxiuri autonome până în 2020!

2 posts in this topic

La timp pentru Jocurile Olimpice: Tokyo vrea să aibă taxiuri autonome până în 2020 - Poza 1

 

Companiile de taxi din Tokyo semnează contracte cu producători de tehnologie pentru mașini autonome cu intenția de a furniza mașini fără șofer începând din 2020, când vor avea loc și Jocurile Olimpice.

Tokyo ar putea deveni unul dintre primele orașe în care să existe taxiuri autonome. Japonia intenționează să ofere astfel de servicii cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020, iar guvernul lucrează deja la o serie de măsuri în această direcție.

 

Ultima noutate este că Hinomaru Kotsu, una dintre companiile de taxi din Tokyo, a semnat un acord cu producătorul de robotică ZMP pentru a produce taxiuri autonome prin utilizarea unor senzori, camere video și alte dispozitive.

În primă fază, proiectul prevede testarea unor taxiuri autonome cu un șofer care să monitorizeze progresul, însă compania vrea ca până la sfârșitul anului prezența acestuia să nu mai fie necesară. În plus, și alte companii de taxi din Japonia analizează posibilitatea de a introduce mașini autonome.

În mod tradițional, introducerea mașinilor autonome este văzută drept o amenințare la adresa meseriei de șofer, însă în Japonia efectul va fi de fapt unul pozitiv. Din cauza scăderii puternice a natalității și a îmbătrânirii populației, companiile de taxi din Japonia întâmpină dificultăți în găsirea de personal care să conducă taxiurile.

 

Click pentru sursă

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Closed. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0