Jump to content

Anunț de ultimă oră! Halep a luat decizia pentru turneul de la Birmingham!


Dutca
 Share

Recommended Posts

           828554-gettyimages-477320840.thumb.jpg.1afc851fc7f9c9a6dbbc3d68fd5c71b3.jpg

 

Simona Halep nu va participa la turneul de la Birmingham din cauza accidentării la gleznă, anunță Reuters. 

 

Finalista la Roland Garros este ultimul nume important care se retrage de la turneul britanic, după Pliskova, Radwanska, Madison Keys, Elena Vesnina și Monica Puig. 

Simona a fost sfătuită să-și menajeze glezna, după accidentarea suferită în finala turneului de la Roma, pierdută în fața Elinei Svitolina. 

Anul trecut, Simona Halep nu a jucat niciun turneu pregătitor înainte de Wimbledon, unde s-a oprit în sferturi, învinsă de Angelique Kerber, cea care avea să ajungă până în finală. 

 

În aceste condiții, Halep nu va urca pe primul loc în lume înainte de Wimbledon, dar are șanse foarte mari s-o facă după al treilea turneu de Mare Șlem al anului. În acest moment, sunt mai puțin de 200 de puncte diferență față de Kerber.

Angelique Kerber, Elina Svitolina, Dominika Cibulkova, Johanna Konta, Jelena Ostapenko, Kristina Mladenovici și Petra Kvitova sunt juctătoarele de top care urmează să fie prezente la turneul care va începe pe 19 iunie.

 

                                                                                      Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.