Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

[B-ZONE BATTLE] richter vs PhaXSilentTSA


richter
 Share

Recommended Posts

Votez V1 pentru ca aici e sectiunea 'Photoshop' iar v2 pare a fi facut in Adobe Illustrator, daca nu si este. Bonus, mi se pare mai bine lucrat V1, mai complex.

Link to comment
Share on other sites

Am stat și m-am gândit, 

  • o să aleg lucrarea cu numărul 2.

Chiar dacă nu-i cel mai reușit logo, ideea în sine este ok și totul este luat de la 0 de creator. Asta-mi place. Colorizarea celor 3 logo-uri pentru o alegere mai eficientă, aduce un plus.

V1, și a ta este o lucrare ok doar că ar fi arăatt mai ok pe alt background, părerea mea. Îmi place acel shape/vector. :)) 

 

  • Felicitări celor 2 pentru creearea acestor lucrări.
Edited by Cristina
Link to comment
Share on other sites

nu stiu ce sa votez, n-am mai vazut un battle d-asta de ceva timp, ori avatare ori semnaturi.

lucrari bune, nimic de reprosat, am sa votez v1, nu stiu, parca-mi place mai mult decat v2, chiar daca pare putin mai complexa cea din urma

 

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt extraordinare, dar tinand cont ca este vorba de  o comunitate de gaming se accepta.

am vazut voturi legate de brush pe mijloc, fundal, complexitate, cum ca ar fi sectiune de photoshop.

Inainte sa votez sa va iau la rand. In branding nu se folosesc brushuri in compunerea unui logo, doar in cazul in care vrei sa faci ceva shitty. Fundalul se foloseste doar drept prezentare deci nu are nici un efect , votati logo-ul nu fundalul pentru ca despre asta e vorba in battle. Complexitate? De ce nu minimalist, un logo complex nu inseamna neaparat 'mai bun', sunt zeci de tehnici in abordarea unui logo. Contrar unei lucrari pentru ca este sectiune de photoshop si nu de illustrator...ok, poti face aceeasi lucrare in ambele programe, singura diferenta este calitatea si scopul de utilizare, daca faci pitchuri folosesti doar photoshop, daca ai nevoie pentru materiale printabile folosesti AI pentru ca ai nevoie de vectorul scalabil. Anyway, daca tot e sectiune de photoshop nu mai veniti cu pretentii la requesturi ca vreti avatare cu scantei si alte minunatii, alea se fac in after effects.

 

Votez lucrarea nr2, deoarece e mai aproape de ceea ce inseamna un logo, sunt greseli legate de proportii, padding, sa zicem si culori, daca mi s-ar fi prezentat toate cele 3 variante si as fi nevoit sa aleg una alegeam varianta 3, schema de culori e chiar playfull.

Oricum, daca va place ceea ce ati facut in battle, exersati in continuare, in timp o sa va dezvoltati abilitatile.

Edited by AIM MIonut
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.