SAMPCAC 0.7.0 Anticheat adăugat pentru serverele de sa-mp. Detalii aici.

Reduceri de Black Friday. Detalii aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

BaxAndrei

BaxAndrei.Ro - Tutoriale, Resurse, Tech si multe altele.

9 posts in this topic

Posted (edited)

Adresa: https://www.baxandrei.ro/

 

Tema site: In prim plan este dezvoltarea de noi scripturi PHP care sa fie utile webmasterilor incepatori, cat si dezvoltarea de platforme pentru utilizatori avansati, dar fara posibilitati. Un alt segment al acestui site sunt tutorialele din diverse artere, ca de exemplu: linux, php, javascript, html si lista poate continua. Site-ul are de asemenea si un CDN cu o varietate larga de librari si ustensile. O subartera, mai putin importanta este publicarea de articole ce solutioneaza anumite probleme de zi cu zi ce pot aparea in drumul utilizatorilor, administratorilor de sistem sau chiar webmasterilor. In principal, pe site se gasesc resurse web, tutoriale si articole ce prezinta rezolvarea unor probleme comune.

 

Alte Precizari: Oficial, site-ul a fost lansat pe data de 12.01.2016, desi, in trecut a rulat sub mai multe identitati (precum sudbomenii la gazduire gratuita pana sa achizitionez domeniu .ro) si pe diferite filiere (blog, site prezentare, s.a.m.d). Tot drumul pana aici a fost lung, si cu multe batai de cap, probleme si descurajari. Cu greu am reusit sa il aduc unde este astazi, dar a meritat si chiar ma bucur ca a ajuns aici. In sfarsit am reusit sa il transform incat sa fie util, sa imi placa si sa prinda la public. Totusi, desi nu are un public larg, iar site-ul se rezuma la cateva sute de utilizatori, sper ca in viitor sa ajunga foarte mare. Tot ce fac pe site este gratuit, iar reclamele nu exista, o fac de placere. Astept pe oricine pe site si sper sa va placa tot ce am postat pe el, iar daca de pe site lipseste ceva care totusi ati fi dorit sa se regaseasca nu ezitati sa folositi formularul de contact pentru orice sugestie sau chiar si pentru o propunere de script pe care sa il lansez publicului larg, o idee ori un script ce se poate sa va fie de folos. In prezent am doar cateva scripturi (cele vechi, inainte de domeniul .ro au fost pierdute din pacate) precum: Un manager php de parteneri; Un script PHP precum adfly; Script pentru verificare open-ports; script contorizare vizitatori unici per zi; Soft PHP asemanator cu random.org; Admin Panel si soft pentru banip in PHP; scripturi javascript detectare dispozitive mobile ori iframe sau chiar pentru afisarea unui element random dintr-o lista predefinita; script pentru incarcare fisiere pe site; script pentru contact php+html; resurse photoshop (stranse pe parcursul a mai multor ani de activitate); sistem de autentificare si multe altele. Sper ca nu am facut o descriere prea lunga, am incercat sa descriu cat mai pe scurt tot ce facem pe site. Haideti sa nu o mai lungim atat, sper sa va placa, sa vizitati site-ul si de ce nu, sa il distribuiti si sa va alaturati familiei noastre.  :-H

Edited by BaxAndrei
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumos, felicitari pentru munca depusa. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc foarte mult pentru aprecierea aratata. Astept atat critici pozitive cat si negative, pe care le voi lua in considerare drept constructive :)
 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi place blog-ul am gasit multe articole folositoare. Am verificat daca am porturile deschise cu acel tool.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari ! :P să mai faci de astea :))

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

closed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redeschis

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am dat un ochi pe acest site, ce sa zic?

Imi plac tutoriale si sunt folositoare. Ar fi super sa faci un forum gen pctroubleshooting.ro cu si despre ID / Web Develop / Progamming.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now