Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sorin Grindeanu: "Situaţia politică din România va fi rezolvată săptămâna viitoare"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

grindeanu-si-bettel.jpg?resize=620%2C264

 

 

 

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, într-o conferință cu omologul său luxemburghez, Xavier Bettel, cu care s-a întâlnit la Guvern, că "situația politică va fi rezolvată săptâmana viitoare, constituțional și respectând toate legile. Premierul a transmis totodată cu privire la Guvern că nu este singur, "toată lumea este la muncă".

 

"Nu sunt singur. Așa cum v-am spus și ieri, toată lumea este la muncă. Situația politică va fi rezolvată săptămâna viitoare, constituțional și respectând toate legile, pentru că așa funcționează un stat de drept și așa funcționează un stat membru al Uniunii Europene, așa cum este România. Îmi doresc cât mai rapid să se încheie această perioadă de instabilitate politică, astfel încât să putem să oferim garanția stabilității pentru investitori, pentru cei care vor să vină să investească în economia noastră", a spus Sorin Grindeanu, răspunzând întrebărilor jurnalisștilor, în cadrul conferinței de presă susținută alături de premierul luxemburghez Xavier Bettel.

 

Grindeanu a adăugat, în context, că în acest moment este esențial să fie transmis un semnal de încredere.

 

"Este esențial să facem acest lucru, esențial să transmitem încredere, iar lucrul acesta se poate face săptămâna viitoare și prin metode constituționale", a mai declarat premierul.

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, cu onoruri militare pe prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel.

 

 

SURSE: CotidianulRadio OlteniaHotNewsbursa.ro.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.