Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Galaxy Note 8 ar putea fi lansat fără Android O


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Cei care se aşteptau ca Galaxy Note 8 să fie unul dintre primele smartphone-uri livrate cu noul Android O vor fi dezamăgiţi, întrucât telefonul a apărut deja în baza de date HTML5Test cu actualul Android 7.1.1. În general, telefoanele mobile sunt testate înainte de lansare cu software-ul pe care îl au pre-instalat din fabrică, pentru a asigura buna funcţionare atunci când acestea ajung în mâinile utilizatorilor finali.

 

galaxy-note-8-640.jpg?width=640&height=3
 

Conform bazei de date HTML5Test, dispozitivul Samsung SM-N950F, următorul model din gama Galaxy Note, a fost testat şi a obţinut 488 de puncte din 555. Acesta folosea browser-ul implicit Samsung Internet 5.2, care rula pe sistemul de operare Android 7.1.1. Din păcate, testul nu oferă şi alte detalii despre telefon, asemeni GFXBench sau GeekBench.

 

Zvonurile afirmă că Galaxy Note 8 va integra un display de 6,3”, cu doar câţiva milimetri mai mare decât Galaxy S8 Plus, un sistem dual camera şi chipset-ul Snapdragon 836 de la Qualcomm, o revizie a modelului 835 care se regăseşte acum pe S8. În termeni de design nu sunt aşteptate diferenţe majore faţă de flagship-urile din prezent, însă în partea de jos va fi implementat un suport pentru stylus-ul S-Pen de generaţie nouă.

 

Lansarea lui Galaxy Note 8 este aşteptată la IFA 2017, în cadrul unui eveniment Unpacked. Momentan Samsung nu a anunţat un asemenea eveniment şi nici nu vorbeşte oficial despre noul dispozitiv Note.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.