SAMPCAC 0.7.0 Anticheat adăugat pentru serverele de sa-mp. Detalii aici.

Reduceri de Black Friday. Detalii aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
RW Shyphter

Surpriză de proporții: Paolo Maldini își face debutul în tenisul profesionist

2 posts in this topic

 

829151-gettyimages-80262914-1.jpg

 

Paolo Maldini, fostul jucător legendar al celor de la AC Milan, va participa la finalul acestei luni la un turneu de tenis de tip Challenger.

Italianul, care pe 26 iunie va împlini 49 de ani, a primit un wild-card la turneul de la Milano, care se va desfășura pe zgură, în perioada 26 iunie- 3 iulie.

Maldini va participa în competiția de dublu alături de Stefano Landonino, unul dintrei cei mai buni prieteni ai săi.

Pentru a primi wild-card-ul, Maldini și Landonino au fost nevoiți să dispute un turneu preliminar, pe care l-au și câștigat.

"Știm că putem juca bine. A fost primul nostru turneu competitiv, dar, în trecut, am mai jucat câteva meciuri demonstrative alături de Paolo, cu ocazia unor evenimente caritabile”, a declarat Stefano Landonino, conform Il Tennis Italiano.

Maldini este considerat o adevărată legendă a orașului Milano, evoluând pentru AC Milan între 1985 și 2009, timp în care a cucerit 24 de trofee, dintre care cinci Ligi ale Campionilor.

 

 

 

 

Sursa

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0