Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Surpriză de proporții: Paolo Maldini își face debutul în tenisul profesionist


RW Shyphter
 Share

Recommended Posts

 

829151-gettyimages-80262914-1.jpg

 

Paolo Maldini, fostul jucător legendar al celor de la AC Milan, va participa la finalul acestei luni la un turneu de tenis de tip Challenger.

Italianul, care pe 26 iunie va împlini 49 de ani, a primit un wild-card la turneul de la Milano, care se va desfășura pe zgură, în perioada 26 iunie- 3 iulie.

Maldini va participa în competiția de dublu alături de Stefano Landonino, unul dintrei cei mai buni prieteni ai săi.

Pentru a primi wild-card-ul, Maldini și Landonino au fost nevoiți să dispute un turneu preliminar, pe care l-au și câștigat.

"Știm că putem juca bine. A fost primul nostru turneu competitiv, dar, în trecut, am mai jucat câteva meciuri demonstrative alături de Paolo, cu ocazia unor evenimente caritabile”, a declarat Stefano Landonino, conform Il Tennis Italiano.

Maldini este considerat o adevărată legendă a orașului Milano, evoluând pentru AC Milan între 1985 și 2009, timp în care a cucerit 24 de trofee, dintre care cinci Ligi ale Campionilor.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • RW Shyphter pinned, unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.