Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Drumul spre Rusia! România, în preliminariile CM 2018. Clasament Grupa E, programul meciurilor şi rezultatele. Mai avem doar şanse teoretice! Polonia e ca şi calificată la Mondial, Muntenegru şi Danemarca luptă pentru locul al doilea


Helios
 Share

Recommended Posts

După 20 de ani de aşteptare, România speră la o nouă calificare la un turneu final al Campionatului Mondial, însă misiunea noului selecţioner Christoph Daum şi a elevilor săi nu este deloc uşoară.
 

Preliminarii CM 2018. Grupa României
Tricolorii au fost repartizaţi în Grupa E în urma tragerii la sorţi ce a avut loc anul trecut în Rusia, la Sankt Petersburg, iar pentru calificarea la CM 2018 se vor lupta cu Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan.

Doar primul loc are calificarea asigurată. Locul doi poate trimite la baraj
Echipele din Europa au fost împărţite în nouă grupe preliminare, din care doar primul loc se califică direct la CM 2018 Rusia.

 

Sursa : Click

Link to comment
Share on other sites

  • Dutca locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.