Jump to content

Star Wars Battlefront® II


Helios
 Share

Recommended Posts

Cu lupte spațiale noi, personaje Jedi, și peste 16 noi frontiere de luptă, Star Wars Battlefront II vă oferă mai multe căi decât oricând, pentru a juca luptele clasice de războaie în Star Wars în orice fel doriți.
Îmbunătățirea experienței pentru un singur jucător - Alăturați-vă ascensiunii celei de-a 501-a Legiune a Stormtrooperilor de la Darth Vader, luptând printr-o nouă saga bazată pe poveste, în care fiecare acțiune pe care o luați influențează frontul de luptă și, în cele din urmă, soarta galaxiei Star Wars.
Toate locațiile noi de trilogie clasice - Luptă în interiorul coridoarelor celei de-a doua stele a morții, în mlaștinile ale lui Dagobah și chiar la bordul lui Tantive IV, Blockade Runner al prințesei Leia, așa cum se vede la începutul Episodului IV: o nouă speranță.
Mai multe clase și vehicule - Acum alegeți dintre șase clase distincte de soldați, plus personaje eroice bonus pentru fiecare dintre cele patru facțiuni: Rebeli, Imperiali, CSI și Republica. Apoi săriți în mai mult de 30 de vehicule de teren și spațiu diverse, inclusiv clona BARC speeder, AT-RT și noul Jedi Starfighter și ARC 170.
PLUS Caracteristici îmbunătățite online - Implicați în bătălii masive online cu acțiune multiplayer pentru până la 64 de jucători. Joacă cinci moduri diferite de jocuri online, inclusiv Conquest, Assault, Capture the Flag și Hunt.
Acum, pentru prima dată, Star Wars Battlefront II vă permite să ...
Lupta ca un Jedi - Câștigă capacitatea de a purta o săbie de lumină și de a folosi forțe de forță cum ar fi Yoda, Darth Vader și mulți alți eroi și răufăcători.
Bătălia în spațiu - Dogfight în X-aripi, luptători TIE, Starfighters Jedi și alte nave clasice, sau aterizați nava pe un distrugator de stele și luptați-l pe jos la bordul navelor inamice.
Joacă 16 noi locații - Bătălia între Star Wars: Episodul III, cum ar fi Utapau, Mustafar și lupta spațială epică deasupra Coruscant.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.