Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Acesta trebuia să fie adevăratul Galaxy S8, dar Samsung a renunţat tocmai la dotările cele mai extravagante


Jeloreonne
 Share

Recommended Posts

  Fără îndoială, Galaxy S8 este unul dintre cele mai de succes telefoane Samsung de până acum. Puţin ştiu însă că Galaxy S8, aşa cum poate fi cumpărat acum din magazine, nu include chiar toate dotările plănuite iniţial de Samsung.

 

galaxy-s8-dual-camera-prototype-1.jpg?width=640&height=854

 

 

 

  La fel ca multe produse smartphone high-end, Galaxy S8 a fost  fabricat şi testat în mai multe versiuni prototip uşor diferite, unele mai reuşite decât altele. Din păcate, versiunea pe care o cunoaştem cu toţii este una cu dotări ceva mai conservatoare decât ar fi dorit inginerii Samsung, probleme tehnice care nu au fost soluţionate în timp util determinând renunţarea la anumite dotări care puteau fi cap de afiş pe lista specificaţiilor.

 

  Potrivit indiciilor scoase la lumină până acum, Galaxy S8 trebuia să fie primul smartphone echipat cu senzor de amprente sub ecranul touch, substituind butonul fizic prezent sub ecran la generaţiile smartphone anterioare. Pe spatele carcasei urma să găsim un sistem dual-camera performant, permiţând utilizatorilor să folosească zoom optic şi să obţină poze mai expresive aplicând efecte de imagine care nu pot fi obţinute cu o cameră foto obişnuită.

 

  Planul gândit de Samsung a fost însă schimbat după ce integrarea senzorului biometric sub ecranul touch s-a dovedit nefezabilă cu tehnologiile actuale. Cum suportul pentru citirea amprentelor nu putea fi abandonat pur şi simplu, planul de rezervă a fost implementarea unui senzor biometric convenţional, însă fără a forţa schimbări ample de design care ar fi întârziat şi mai mult lansarea oficială a telefonului. Nu este clar dacă acesta a fost motivul pentru substituirea camerei foto duale cu una având un singur grup optic, respectiv mutarea senzorului pentru puls şi flash-ul LED de sub camera foto.

 

  Fără să fi dorit asta, Samsung a lăsat rivalului Apple un avantaj important, compania americană având deja lansat un smartphone prevăzut cu sistem dual camera - iPhone 7 Plus. Probabil, decalajul va fi recuperat odată cu lansarea modelului Galaxy Note 8, aşteptată pentru luna august 2017.

 

                                                                                                   Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.