Jump to content

Snapdragon 450 ar putea oferi performanţă apropiată de seria 600 la un preţ mai mic


Jeloreonne
 Share

Recommended Posts

  Qualcomm oferă câte o soluţie pentru orice tip de dispozitiv mobil de pe piaţă, producând chipset-uri foarte performante în seria 800, chipset-uri mid-range superioare în seria 600, mid-range în seria 400 şi entry level în seria 200. Istoric, diferenţele între fiecare dintre aceste familii de dispozitive erau semnificative, însă în ultimii ani avantajele seriei 800 peste 600 încep să fie din ce în ce mai puţin evidente. Ceva similar pare să fie în lucru pentru seria 400, care în curând ar putea ajunge din urmă din anumite puncte de vedere nivelul imediat superior.Snapdragon 450 ar putea oferi performanţă apropiată de seria 600 la un preţ mai mic

 

htc-desire-qualcom-snapdragon.jpg?height=440&width=640

 

 

  Conform WinFuture.de, Qualcomm lucrează la chipset-ul Snapdragon 450, care va ţinti spre piaţa mid-range (dispozitive cu preţ între 200 şi 350 de euro), însă va oferi performanţe apropiate de ceea ce găsim pe modelele superioare precum Snapdragon 625. În timp ce performanţa nu se va apropia nicidecum de cea a unui smartphone mid-range premium sau flagship, acestea vor fi probabil destul de performante pentru a oferi o experienţă de utilizare foarte bună, cu un consum de energie scăzut.

 

  Informaţiile dezvăluite de WinFuture susţin că noua generaţie Snapdragon 450 va beneficia de opt nuclee Cortex-A53 tactate la frecvenţe între 2,0 şi 2,2 GHz, cu un GPU Adreno 506 la 600 MHz. Astfel, diferenţele între noul 450 şi modelul 625 de anul trecut ar fi foarte mici în termeni de performanţă, însă foarte mari când luăm în considerare preţul dispozitivului.


  Momentan Qualcomm nu a anunţat în mod oficial acest chipset şi nici nu vorbeşte despre următoarea generaţie de Snapdragon 400 în mod oficial, însă cu siguranţă vom auzi mai multe despre aceasta în viitorul apropiat, întrucât compania a reîmprospătat deja familiile de procesoare 800 şi 600 anul acesta, iar seria 400 are nevoie urgentă de un upgrade de performanţă.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.