Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aplicaţia YouTube pentru mobil va adapta automat interfaţa la formatul clipului aflat în redare


Recommended Posts

În curând, clipurile filmate ţinând telefonul mobil în poziţie verticală vor putea fi redate fără benzi negre în playerul YouTube chiar şi atunci când nu folosim modul maximizat.

 

flexy-demo-fullres.gif

 

Actualizarea promisă pentru săptămânile următoare va permite adaptarea dinamică a interfeţei aplicaţiei pentru mobil, în funcţie de formatul clipului redat şi poziţia în care ţinem telefonul mobil. Astfel, atunci când urmărim un clip video filmat pe verticală este de ajuns să rotim telefonul în poziţia corectă, clientul YouTube adaptând automat imaginea pentru a corespunde modului optim de vizionare.

 

De acum, scalarea imaginii va funcţiona corect şi la accesarea listei de conţinut, clipul aflat în redare fiind decupat astfel încât să fie evitată apariţia benzilor negre pe verticală sau orizontală. În schimb, atunci când nu urmărim clipuri în modul maximizat pe ecran va fi reţinută porţiunea centrală a imaginii, decupând marginile care nu încap în interfaţă.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.