Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mihai Tudose, votat de conducerea PSD ca propunere de premier. A fost acuzat de plagiat şi i s-a retras titlul de doctor


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imagini pentru mihai tudose

 

 

 

 

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat pe Mihai Tudose ca propunere de premier a partidului la consultările de la Palatul Cotroceni. Au fost patru abţineri, şi niciun vot împotrivă, a anunțat ministrul interimar Lia Olguța Vasilescu.

 

ALDE a a anunțat că susține această propunere.

 

Celelalte cinci persoane aflate pe lista scurtă de candidați a PSD au refuzat să preia conducerea Guvernului. La ora 15.00, delegaţia PSD va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

 

 

SURSE: Digi24ProTVCotidianulMediafaxDC NewsAGERPRESZiarul FinanciarTurnul Sfatuluiziare.comeconomica.netnews.roEurActivprofit.robursa.roCity NewsRFImoney.roe-politic.ro.

Link to comment
Share on other sites

Dupa parerea mea nu este important cine este Premier sau Ministru, conteaza ca acesta sa indeplimeasca programul de guvernare la datele fixate. 

Daca dl. Mihai Tudose va face treaba buna si va face ce astept eu din partea PSD-ului si anume Fondul Suveran, este bine!

Link to comment
Share on other sites

Normal că nu e important cine e prim-ministru, pentru că dacă va fi din PSD tot păpuşa lui Dragnea va rămâne. S-a văzut când a încercat Grindeanu să nu mai asculte de Dragnea că l-au dat afară.

Edited by BIS aka OldNab
Link to comment
Share on other sites

Nu stiu dar "auto-evaluarea" guvernului Grindeanu pot sa spun ca a fost chiar corecta. Adica multe lucruri nu au fost implementate. Pana acuma Fondul Suveran trebuia sa fie "facut", cele 8 spitale regionale in "schitare" si sa nu mai zic si de faptul ca nah, Dragnea trebuia sa fie Premier, el stie cel mai bine programul de Guvernare.

Iar cu datul afara, odata ce nu asculti de partidul din care faci parte ( cel care te-a pus ) si iti spune ca nu te-ai descurcat asa de bine, nu ai indeplimit criterile si nah, poate stii si tu asta demisionezi, nu mai stai.

Totusi, sa nu uitam ce am zis, programul sa fie pus in practica si toate masurile sa fie facute 100% cum a garantat Dragnea.

Eu am incredere in el, ca nah.. In Iohannis nu mai am dupa ce a facut la proteste, in loc sa fie mediator a fost de partea celor care erau intr-un mod sau altul nu impotriva OUG 13, ci impotriva Fondului Suveran Roman, fiindca asta ar fii insemnat o concurenta pentru firmele straine din Romania (TransNationalele sau cum le zic ) si si-au scos oamenii in strada ca nemernicii. Cand a taiat liberalii ( actualul PNL si Basescu ) salarile au iesit 5.000, dar cand sa bage un OUG pentru detinuti din puscari ( zicea clar nu pt. politiceni / violatori / criminali ), gata iese 100.000, si nici nu au fost atata, au fost sub 50.000 fiindca nu are asa mare capacitate Piata Victoriei.

Trecand peste asta, strainiilor le e frica de PSD si programul lor, au niste chestii pe acolo de nu ca le afecteaza pe ele ca firme, le afecteaza statele pentru care lucreaza (Germania) fiindca acolo platesc ele cu forta noastra de munca in loc sa plateasca statului roman.

Edited by Farraonul
Link to comment
Share on other sites

Nu "a scos" pe nimeni în stradă Iohannis, nici Soros. Asta e o mare tâmpenie inventată de Antena 3 şi pensionarii care îi urmăresc. Am participat eu şi zeci de prieteni la proteste şi nu am primit niciun leu, ba din contră.

 

Spunea pentru abuz în serviciu, deci şi pentru politicieni (OUG 13).

 

Dragnea nu poate ajunge prim-ministru din simplul motiv că e condamnat.

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, BIS aka OldNab said:

Nu "a scos" pe nimeni în stradă Iohannis, nici Soros. Asta e o mare tâmpenie inventată de Antena 3 şi pensionarii care îi urmăresc. Am participat eu şi zeci de prieteni la proteste şi nu am primit niciun leu, ba din contră.

 

Spunea pentru abuz în serviciu, deci şi pentru politicieni (OUG 13).

 

Dragnea nu poate ajunge prim-ministru din simplul motiv că e condamnat.

 

Si stii tu sigur ca el a fost condamnat corect ? Eu unul nu mai am incredere in DNA dupa aparitia inregistrarilor acelea cu Kovesii.

DNA dupa parerea mea e un ''instrument'' strain folosit pentru vanarea politicenilor romanii. Fiecare presedinte al Romaniei va ava dosar penal facut de DNA chiar daca el nu a facut nimic pentru ca sa fie santajat, la fel si restul politicenilor romanii. Totusi, nu sunt multumit de faptul ca o parte din ei stiu despre ce este vorba, si nu vor sa spuna, fiindca le este frica. Frica ucide, nu coruptia.  Daca fiecare om ar vorbii ce stie, am afla multe lucruri. 

 

Legat de abuzul in serviciu, mi-se pare ca in Germania chestia asta se permite in nush. ce circumstante.. Legat de nenea Soros si Iohannis. Spune-mi mie te rog ce a facut Iohannis pentru tarisoara noastra de cand a ajuns el presedinte. A avut si guvern ''Guvernul meu'' si tot nu a facut nimic, a facut o gaura de 10 miliarde de lei in buget, a cumparat armament de 4 miliarde de euro pe ascuns fara licitare de la Germania ( Markel ).

Apropo de faptul ca ai zis ca ai iesit in strada cand a fost protestele atunci, eu te-as intreba daca ai iesit si cand a taiat liberalii salarile, aia vreau sa stiu. Ai iesit ? Eu as fii iesit.

Edited by Farraonul
Link to comment
Share on other sites

Dacă nu mai ai încredere în DNA poţi să-i ataci în instanţă. Vezi că nu Koveşi se ocupă de condamnări, ci judecători :) DNA e doar acuzaţia.

 

Gaura de 10 miliarde e inventată de PSD. Ai aici o listă cu realizările lui Cioloş. A fost, poate, cel mai bun prim-ministru pe care l-am avut după '89. Dacă a greşit, o să plătească la tribunal.

 

Liberalii trebuie să taie salariile pentru că socialiştii le măresc ca idioţii. Cum poţi tu să măreşti minimul pe economie şi să micşorezi taxele dacă acuzi o gaură în buget de 10 miliarde de la Cioloş? Eu nu aş fi fost vreodată de acord cu mărirea salariilor, în condiţiile economice ale ţării. Nu e aşa uşor cum crezi tu. Trebuie să ai măcar nişte cunoştinţe minime de economie ca să înţelegi în ce circumstanţe se măresc salariile şi cum afectează marirea lor companiile şi traiul. Să vezi ce o să bubuie preţurile din cauza acestei minunate măriri :)

Link to comment
Share on other sites

Totusi am avut cresterea economica, nu uita de asta!

De asemenea, vreau sa vad lista cu realizarile "Guvernului 0" si de ce la alegerii Ciolosel nu a fost ales de multi romanii daca tot zici tu ca a fost cel mai bun premier dupa 89'. Motiv: Programul PSD este muult mai bun decat ai lui Ciolos si poate fii vazut si aici: http://www.indraznestesacrezi.ro

De asemenea sunt multe de zis, PSD fata de Ciolosel isi doreste ca in romania firmele romanestii sa domine, nu firmele straine care pe timpul Guvernului Ciolos au fost ajutate cu 400 de milioane de euro daca nu ma insel. De ce firmele straine si nu romane ? Omul Bruxellului, csf..

PSD a mai promis 8 spitale regionale, iar in ultimul timp s-a intarit ideea ca ele chiar vor fii dupa niste "prezentarii de situatie a programului" de catre Dragnea. Sa nu mai zic de Fondul Suveran Roman, de el nu l-am auzit pe Ciolos sa zica ceva, aflat in programul PSD.

 

Am vazut pe  lista cu ce a facut "Guvernul 0" si ceva legat de locuri de munca, nu ? Pai.. 150.000 intr-un an de zile ma ? Atunci cum a reusit Grindeanu sa faca 100.000 de mii in 6 luni + crestere economica si multe altele ? Hai sa lasam acel guvern in urma, a pierdut, PSD cu ALDE a castigat, sa faca ce au promis fiindca noi cei care i-am votat sa nu ne pierdem votul, peste 50%! Eu nu mai cred in DNA! Se fac abuzurii acolo, Judecatorii sunt fortatii sa dea sentintele incorecte si cati ani sa dea. PSD a mai promis legea Magistratiilor, sa vezi cand e aia cum o sa stea lucrurile.

Oricum Kovesii nu mai sta mult la DNA, dupa inregistrarile cu procurorii ei si ce a mai zis ea in ultimul timp.

Edited by Farraonul
Link to comment
Share on other sites

Programul PSD e bun pe hârtie, exact precum comunismul. Vreau să văd ceva realizări, nu vorbărie, că la asta-s experţi cei de stânga.

 

Bine spus "au promis". De promis promite PSD-ul de 25 de ani :))

 

Nu înţeleg care ţi-e problema cu DNA-ul. DNA nu dă verdicte, DNA doar acuză. :-? Judecători forţaţi să dea sentinţe? Ai şi dovezi în sensul ăsta, sau doar speculaţii tipice Antena 3?

 

Tot ce ai scris despre PSD este "a promis", "promise" dar n-am văzut nimic care să conţină "au făcut". OK, aşteptăm să-şi termine guvernarea. Fac pariu că nu fac în 4 ani cât a făcut Cioloş într-un an.

Link to comment
Share on other sites

Legea salarizarii e nimic ? :)

Hai sa fim seriosi, fiecare partid dupa 89' care a fost la guvernare a lasat in urma sa ceva, iar PSD a lasat atat bune cat si rele. Dar fata de dreapta lui nenea Basescu care a promis nationalizarea a absolut tot care acum e conducerea PNL nu poti sa zici ca PSD nu a facut nimic. 

Acuma nah, nu mai e aceasi conducere exacta ca acum 5-10 ani in PSD, e alta conducere. Nu putem judeca un guvern in 6 luni, un guvern care nah, nu s-a descurcat prea bine. Poate a lui Savu se va descurca, asta vedem noi.

 

Totusi, zici de Ciolos ca a facut numai bune, a facut ai rele, dar cum stii tu si stiu si eu daca esti de o parte (stanga/dreapta/etc) nu renunti la ideea ta. :))

Asta e cam lege, gandirii diferite.

Si accept pariul, o sa faca PSD ce a promis, fiindca deja a cam facut ceva ceva si au trecut doar 6 luni OldNab. :)

Ciolos intr-un an 100.000 de locurii de munca. PSD in 6 luni 100.000 de locuri de munca si crestere economica. 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, BIS aka OldNab said:

Cioloş 150.000 de locuri de muncă*. De fapt, în timpul lui Cioloş a început creşterea economică. Iar pensiile nu PSD le-a mărit, tot Cioloş :)

 

Da sigur, vise..

Ciolos omul pregatit de Europa sa bage romania in datorii. Aia e..

Si zici tu ca gaura de 10 miliarde de lei / armamentul cumparat de la Germania pe ascuns sunt false, dar nu ai de unde sa stii. Iar aia cu armamentul a fost confirmata chiar, deci lasa..

Si sa nu mai zic ce le-a facut Ciolosel la cei cu handiap, rudelor lor de pana la grad 4, sa plateasca pentru cei cu handicap. Adica sa nu mai plateasca statul ca nah, ei nu isi permit banii sa fie intretinutii, sa plateasca toate rudele pana la gradul 4. Un nemernic, fara inima. Sa nu mai zic ca la PSD cu OUG 13 ati iesit in strada imediat ca ei macar au avut bunul simt sa anunte ca vor sa faca modificarii, si astia care ati iesit nici macar nu ati citit ordonanta. Daca eram eu Dragnea va rugam sa imi spuneti despre ce era vorba in ordonata, si pariam ca nu stiatii si va faceati de rasul lumii. Lucrurile au mers simplu, scoti cativa oamenii in strada ca sa mai vina automat altii, asa fac companiile straine pentru ca nu cumva PSD sa impuna Fondul Suveran Roman, daca e ala impus sa vezi atunci comapnii romanesti in Romania. M-am saturat de hotia liberala, punct. Am votat PSD si ALDE, ei fac Guvernul, Ciolos a pierdut, si asa ramane. 

Iar legat de 150.000 de locuri, alea doar intr-un an, dar guvernul actual PSD in 6 luni a facut 110.000 + cresterea economica care nu se datoreaza ''Guvernului Ciolos'' fiindca sa ne amintim noi cine a lansat programul de dezvoltare al Romaniei Start Up, sau mai stiu eu ce programe ( procinele / tomatele / etc.. )

Ciolos a pierdut, nu a fost un Premier bun, romanii nu l-au ales a doua oara din simplul fapt ca nu a facut nimic mai bun decat alte guverne. Sa nu mai zic modul josnic prin care a venit, si pentru ce a venit ? Sa blocheze mai multe constructii dupa Colectiv. Un hot al Bruxellului.

Edited by Farraonul
Link to comment
Share on other sites

Abuzul în serviciu Art.297

 

(1) Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cu știință, îndeplinește un act prin încălcarea unor dispoziții exprese dintr-o lege, o ordonanță sau o ordonanță de urgență a Guvernului sau nu îndeplinește un act prevăzut de dispozițiile exprese dintr-o lege, o ordonanță sau o ordonanță de urgență a Guvernului și prin aceasta cauzează o pagubă materială mai mare de 200.000 lei ori o vătămare gravă, certă și efectivă a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau juridice, astfel cum sunt prevăzute și garantate de legile în vigoare, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

 

Asta nu mi-a convenit mie. Stai aşa şefule, dacă ai ciordit sub 50.000 de euro e OK? :)

 

Cum adică românii "nu l-au votat"? Doar nu au fost prezidenţiale. Românii au votat PSD, pentru că nu se mai satură de mizeria asta de partid, care ne cam mănâncă ţara (ca să nu zic cuvântul cu f) de 25 de ani. Cioloş a fost un prim-ministru bun, de dat exemplu. Ah, că e sclavul UE, aşa-s toţi. Până la urmă, PSD-ul ne-a băgat în UE şi NATO :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.