Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce vă face să continuați să jucați SAMP?


Plutonium ToV

Recommended Posts

Vă salut cu respect. 

 

Sunt curios la modul cel mai serios, ce vă face să vreți să continuați să jucați SAMP? Nu de mult m-am lăsat din lipsă de timp și sincer din cauză faptului că în ultima vreme tot cheful de a juca s-a dus; dar probabil dacă nu exista un minim de ore jucate poate încă jucam, parcă ultimele reglementări mi-au pus capac dorinței de a juca.

 

Vă aștept comentariile, sunt curios.

Link to comment
Share on other sites

Mă joc doar pentru prieteni, de multe ori am vrut să mă las, dar mai exista oameni de caterinca precum Gaucho, Woodstar, Champion, sNrobert, Road2Glory, Lucky, Bey, tex, Cisto si toti ceilalti cu care vorbesc.

Cand a fost vremea unei pauze, m-am lasat, nu a fost ceva de genul "disperat", doar ca imi place jocul si serverul, dar cu regula de 10-20h pt factiune s-a cam stricat totul. In cazul meu, samp-ul m-a facut sa intalnesc oameni faini si-n viata reala. 

Link to comment
Share on other sites

  • robica locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.