Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Sign in to follow this  
DerecK ZEW

Canon anunţă 200D şi 6D Mark II, două DSLR-uri performante

Recommended Posts

Canon a anunţat două noi camere foto DSLR, una pentru utilizatorii care doresc să facă upgrade-ul de la o cameră foto compactă sau un smartphone la ceva mai performant şi una pentru entuziaşti. Vorbim despre EOS 200D, un entry-level performant şi despre 6D Mark II, o cameră foto care doreşte să introducă utilizatorii de camere APS-C în lumea formatului Full Frame. În ciuda faptului că performanţa foto a fost îmbuntătăţită faţă de modelele anterioare, Canon a refuzat să upgradeze semnificativ şi capabilităţile video ale acestor modele.

 

6D Mark II este acum cel mai nou membru al familiei de camere foto EOS pe format Full Frame şi totodată unul dintre cele mai ieftine. Acesta beneficiază de un senzor CMOS de 26,2 megapixeli şi beneficiază de un sistem de focalizare automată cu 45 de puncte în cruce, detecţie de fază şi tehnologia Dual Pixel.

 

canon-eos-6d-mark-ii-2-640.jpg?width=640
 

Procesorul de imagine DIGIC 7 asigură valori ISO între 100 şi 40.000, în timp ce oferă doar posibilitatea de filmare în rezoluţie Full HD la 60 de cadre pe secundă. Filmarea în rezoluţie 4K este păstrată astfel doar pentru modelele superioare. La capitolul dotări speciale putem aminti touchscreen-ul de 3” cu balama „Vari-angle”, excelentă pentru filmări şi tehnologiile WiFi, NFC, Bluetooth şi GPS. Nu în ultimul rând, 6D Mark II este o cameră foto rezistentă la praf şi apă.

 

Noul 200D este cel mai nou membru al familiei de camere EOS pe format APS-C, un entry level dedicat celor care vor să înveţe mai multe despre fotografie. Senzorul de 24,2 megapixeli beneficiază de aceeaşi tehnologie de focalizare Dual Pixel CMOS AF pe care o întâlnim şi pe 6D Mk2, iar display-ul Vari-Angle cu touchscreen şi tehnologiile WiFi, NFC şi Bluetooth se găsesc şi pe acest model.

 

canon-eos-200d-2-640.jpg?width=640&heigh
 

În ciuda faptului că beneficiază de acelaşi procesor de imagine DIGIC 7, valorile ISO ale camerei merg doar în intervalul 100-25.600, iar sistemul de focalizare beneficiază de numai nouă puncte. Filmarea este limitată la aceeaşi rezoluţie Full HD la 60 de cadre pe secundă.

 

Preţurile pornesc de la 550 de dolari pentru 200D în variantă body şi 700 de dolari în variantă kit cu obiectivul 18-55 f/4-5.6 IS STM şi 2.000 de dolari pentru 6D Mark II în variantă body. Modelul cu obiectiv kit 24-105mm f/4L IS USM II al lui 6D Mk2 va costa 3.100 dolari, în timp ce varianta cu obiectiv 24-105mm f/3.5-5.6 STM lens va costa 2600 de dolari.

 

 

 

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.