Jump to content

UMIDIGI dezvăluie primul telefon din gama S-Class (P)


Ezekiel
 Share

Recommended Posts

umidigi-s-700x383.png.19d1d57fd8fb9899297737a87e257dd9.png

  Chinezii de la UMIDIGI trec în prezent printr-un proces de restructurare, menit să consolideze poziția brand-ului și să îmbunătățească calitatea dispozitivelor noi lansate. Pentru cei ce nu știu, portofoliul companiei include atât device-uri premium, cu dotări hardware de actualitate și construcții solide, cât și device-uri entry-level, destinate utilizatorilor cu bugete limitate. Majoritatea terminalelor noi lansate, inclusiv cele din seria entry-level, aduc design-uri unibody, realizate din aluminiu, conectivitate dual SIM, procesoare Quad-Core sau Octa-Core, precum și o cantitate generoasă de memorie RAM: 2 GB pentru modelele entry-level și între 3-8 GB pentru cele high-end. Mai multe detalii pe site-ul UMIDIGI.

 

  Printr-un comunicat de presă emis astăzi, UMIDIGI a dezvăluit seria de smartphone-uri S-Class, care, pentru moment, include un singur model, denumit simplu UMIDIGI S. Conform companiei, UMIDIGI S aduce un design minimalist, realizat din aluminiu, cu muchii ușor curbate și aspect simetric. Acesta este completat printr-un ecran 2.5D, în stilul iPhone 7. Specificațiile terminalului rămân necunoscute, însă judecând după imaginile publicate, se pare că vom primi o configurație dual camera, cu aranjament vertical. Producătorul nu a menționat o dată de lansare sau un preț de pornire, însă a ținut să se laude cu UMI OS – o experiență software bazată pe Android 7.0, cu mare accent pe performanță, stabilitate și autonomie.

UMIDIGI S nu este listat încă la precomandă, însă pe pagina de produs există un formular de înscriere prin care puteți câștiga un astfel de smartphone.

 

 

Edited by Ezekiel
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.